kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Valla en ufacık sıcaklıktan nefret ediyorum benim için tam bir kabus gibi yaz mevsimi iki dakika çıksam zenciye dönüyorum 😂
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi ay bacım inanırım. İlk defa yazın geldim. Terleyince öyle yapış yapış oldum ki. Sanki şekerli su dökmüşlerdi üzerime.
erikarpuz kurkmantosuzmadonna doğduğu günden beri dışarıdayız oğlum dışarıyı ve sogugu çok seviyor çok şükür Allah’ıma hiç de hasta olmadı 🤭
damlasv kurkmantosuzmadonna ağustosta doğacak bir hafta evde alışma süreci yaşayıp sonrasında her gün çıkarmayı düşünüyorum
Fatma_furkan1996 Kırkımız çıkmadı henüz 29 günlük oldu kızım ama 3 yaşında oğlum var sırf onun için çıkıyorum markete gidiyoruz bir yürüyüş yapıp geliyoruz havalar çok soğuk çünkü
ElifBD kurkmantosuzmadonna evet valla ama büyüdükçe zorlaşıyor bebekken hep uyurdu bende dinlenir kahve keyfi yapardım şimdi 6 aylık durmuyor 😬 artık yaza parkta sallanma kıvamına gelir 😅
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna evet hem soğuklardan dolayı hemde tek başıma iki bücürle baş edemiyordum 27 yaşında olabilirim ama bedenim 60 yaşında inan 🥲 belimde ileri seviye fıtık var ayak bileğimde platin var