kurkmantosuzmadonna Evet güzel anneler!!! Malum bahar geliyor. Havalar ısınıyor. 🌞🌸🌼 Bebişlerinizi her gün hava almak için, gezdirmek için dışarı çıkarır mısınız? 🤰🏻🏃🏻♀️
bbaskal kurkmantosuzmadonna Evet tabiki benim ilk doğumum kışa denk geldiği için malesef çıkamadım ama ikincisi Temmuz da olacak nasipse artık bol bol çıkarız
aslmoms kurkmantosuzmadonna bebiş doğmadı ama kendim çıktım boğazım ağrıyor 😁😁 Salgını ayrı dert, hava değişim zamanı ayrı dert.
Aylaa123 kurkmantosuzmadonna evet çıkarıyorum doğduğu günden beri dışarda yağmur çamur kar sıcak hiç farketmiyor bi tek aşırı rüzgarlı havada çıkarmıyorjm😀
Aylaa123 kurkmantosuzmadonna dışarısı hasta yapmaz uygun kıyafetleri giydirdiğiniz zaman çok toplum içinede girmeyin benim oğlum çok nadir hasta olur oda ben yada eşimden geçmezse olmuyor bile maşallah diyim bağısıklığı sokakta kazanıyor ama siz bilirsinşz
saziment kurkmantosuzmadonna bebiş henüz doğmadı bacım ama elimden geldiğince dışarı çıkarmak istiyorum
flz3576 kurkmantosuzmadonna şuan oğlum 2.5 yaşında doğduğundan verdidir nerdeyse hergun çıkarırım şimdi ikinciye az kaldı bakalım çıkarabilecekmiym 😃😫
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi oyyy o meşhur sıcakları. Temmuzda gelmek gibi bir hata yaptım daha önce. 1 gün durabildim.
kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Valla en ufacık sıcaklıktan nefret ediyorum benim için tam bir kabus gibi yaz mevsimi iki dakika çıksam zenciye dönüyorum 😂