Elfidanur hasmom anne olmadan önce gözüm kapalı herseye koşardım aklınıza ne gelırse ama anne olduktan sonra kendımı herseyden gerı cektım tek düşündüğüm şey bu ara anne dediğinde benı bulamazsa rabbım evlatlarımıza esımıze ve bıze hayırlı uzun ömürler versin ❤️🎀
kimchikimdi hasmom Yeni ben kazandıım🎉🎉🎉😂 Duygusallığıma, empatime, merhametime, şefkatime sonsuz bir durum eklendi. Oğlum için herseyim sınırsız 🥹🐣💖
elifayaz112_ hasmom eskiden abur cubur falan veya yemek yerken tek seferde ağzıma atardım şimdi ucundan biraz alıp çocuklarıma veya eşime veriyorum 😂 tabi ki anne olunca insan değişiyor 🥰
suragungor hasmom eskiden 12 de uyanirdim az daha uyuyayim kalkip napcam der aksama kadar uyurdum simdi 2 saat araliksiz bile uyuyamiyorum uyumayi cok ozledim vucudum artik dayanmiyor bu uykusuzluga halusinasyon goruyorum artik uykusuzluktan
hasmom suragungor geçiyor valla geçiyor bunlar bende öyleydim hatta bi kere çocuk diye yastık emzirdim okadar uykusuz kalmıştım 2 yaşından sonra mışıl mışıl uyudum 😅😅
eslem2121 hasmom öceliğim değişti panik atak ruh hastası senarist oldum 🤣🤣😂 bazen çocuklarım okula giderse ya kötü insanlara denk gelirse die die içim içimi yiyor ne senaryolar dönüyor bir bilsen evaltlarım benim kırmızı çizgim😂
hasmom eslem2121 yaa okulu bende düşünüyorum eylülde anasınıfına başlıcak ve o hala benim için bebek nasıl yapar çocuğuma ya kötü davranılırsa dışlanırsa duygularımız çok benzer napalım bizde okulu basarız aşkım inşallah kötü bişey yaşamazlarda sonra okuldan atarlar çocumu iki dk seneryo yazdım ya vallahi analık zalımmm analık 😅😅
hasmom marlam 2 buçuk 3 cidden harika bir dinlenme dönemi askım uyku açısından falan sana baya izin çıkar hele tatil harika tatil yaparsın misss😅💃🏼