hasmom Cerenak Aslında hepimiz evlatlarımızı dışarıdaki hayata karşı korumak için birer kurt analarız ama evlatlarımıza karşı birer papatyayız,gülüz,menekşeyiz….
hasmom Hayalperest1 ah analık canım analık aslında hepimiz doğduğumuzda anaç insanlarmışız burdaki yorumlardan onu anladım kendi kanımızı canımızı doğurduğumuzda bu duygu kat ve kat daha ağır basmış hepimiz iyi ki varız 💐
hasmom busrabaskal yanlız değilsin canım hepimiz aynı yolları geçtik geçiyoruz annelik delilik lafına gerçekten inanıyorum
kurkmantosuzmadonna hasmom mesela eskiden öğle ezanına kadar uyurdum. Şimdi kargalar kahvaltı etmeden uyanıyorum. 😀 Eskiden saçımı maşalayıp makyaj yapmadan dışarı çıkmazdım şimdi saçımı topuz yapabilirsem şükrediyorum. 😂
hasmom kurkmantosuzmadonna zalımsın analık🥲 annem bana derdi inanmazdım pek çocuk olunca görürüm senin bu parfümlerini yemek kokucaksın bebek kokucaksın derdi ya bu kadar haklı olucağını hiç düşünmemiştim çok doğru keşke saçla başla kalsa 😅😅
Deleted33000 hasmom en büyük fark sacimdaki beyazlar sonrasında gobegimde yağ ve çatlaklar oldu cocuklarimdan hediye bana kalan
hasmom Deleted33000 bence çok güzel dövmeler ve bunu sana sadece bebeğin yapabiliyor çok güzel ya🥹❤️🔥
buse2507 hasmom panik atak oldum diyebilirim😂 kontrolcü ve çooooook detaycı🫠 en güzel yanı da kafama oğlumdan başka hiçbişey takmıyorum ❤️
Havin49_ hasmom asla susmam dediğim şeyleri evlatlarım için susutum uykusuzluğa dayanamazken şuan çocuklarım daha ağlamadan kalkarım🥹🫶
hasmom Havin49_ ne kadar çok fedakarlıklarımız olmuş üstelik hepsi evlatlarımız için umarım gelecektede bu fedakarlığı onlardan görürürüz 🥹❤️🔥
rosamomy Bende sadece eşim ve bebişimi düşünüyorum. Önceden ailem ve arkadaşlarımı kendimden çok düşünürdüm. Şu an öncelik kendi konforum ve hislerim. İnsan kendisini daha mutlu hissediyormuş.
fleease 6 yıldır evliyim, 12 gün önce doğum yaptım. Şöyle tarif ediyorum “Ben 5 martta evlendim öncesinde bekarmışım” 🥹 eşimle mükemmel bir evliliğimiz var orası ayrı ama baya bir eksikmişiz yahu.
marlam hasmom dur o zaman delirme konumuna geldim desem evde durmayan ben evden çıkmaz oldum özgürlüğü seven birisi olarak özgürlüğüm elimden alındı kimseyi dinlemeyen ben oğlumun ağzına bakıyorum 😂😂
NobleMom hasmom Eski ben “8 sene çocuk gelişimi okudum, çocuklarımı kitaplara göre büyüteceğim” diyordu. Şimdi ki iki çocuklu ben; büyük konuştuklarımı yutmakla meşkulüm 🫢