Bu hastalarda ki şeker riskin yüksek olabilecepinden kesinlikle yapılması gerekli diyen doktorlar var ama kafam karışık buna rağmen yapmayab var mı merak ediyorum
Pko’lu hamile arkadaşlar aranızdan şeker yüklemesi yapmayan var mı?
??
Nur4473
Ben yaptırmadım
Ben yaptırmadım
Nur4473 hem bu hastalıkta risk fazla diyorsunuz. Gizli şeker yükleme olmadan asla çıkmaz. Ve şeker bebeğiniz için çok tehlikeli. Biri yaptırmadı ve bişey çıkmadı derse sende yaptırmayacakmısın ya sende çıkarsa. Açlık tokluk çlçmü gizli şekeri bulamıyor mesela. Bence doktorunuzu dinleyin
SeymaYldrmAkpunar aa ne güzel yaptırmayanın olması 😍 Sağlıkla ve hayırla alalım kucağımza bebişlerimizi inşallah
Aysingeldiislerdegisti kendi doktorum zaten şekerin gayet normal diyip şeker yüklemesine gerek olmadığını söyledi ama youtubedan ve başka doktorladan böyle bişey duynca insan ister istemez acaba demeye başlıyor. O yüzden yaptırmayanlardanda duyunca insan biraz daha cesaretleniyor. Ben bu şekilde davranabilirim siz risk almak istemeyebilirsiniz saygı duyarım. Ben zaten yaptırmayanlar var mı diye bi post açtım...
Nur4473
Ben doğum yaptım🤗 inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız💕
Ben doğum yaptım🤗 inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız💕
SeymaYldrmAkpunar yaa maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. 🌸 peki normal şeker tahlillerinizde sonuçlarınız nasıldı
Benim drrum sadece Ac tok kan şekerine bakti normal cikinca gerek yok dedi yaptirmadim
Nur4473
Teşekkürler.🤗
Normaldi bir sıkıntı yoktu bende yaptırmadım gerek duymadım doktorum bana bıraktı yapmadım 🤔
Teşekkürler.🤗
Normaldi bir sıkıntı yoktu bende yaptırmadım gerek duymadım doktorum bana bıraktı yapmadım 🤔