feyzasenlik Gokturkmom_ genel olarak tahammülsüz biri oldum ama yemek vs konusunda değil, insanlar davranışları ve sözleri konusunda. Eskiden her şeyi alttan alırdım sessiz kalmayı tercih ederdim şimdi pat pat söylüyorum hoşuma gitmeyen şeyi bundan o kadar memnunum ki 🤭🤭
zeynepctk Gokturkmom_ bu soruyu eşlerimize sormak lazım bence en çok onlara yansıtıyoruz gelgitli hallerimizi 😃
bsrelif Oğlum için her şeyin eksiksiz ve tam olmasını istiyorum şu an için böyle bir telaşım var sürekli Trendyolda orda burda deli gibi online alışveriş yapıyorum 😅
gamze6p @Gokturkmom_ ilk hamileliğim gibi sürekli ağlamıyorum bunda . Ama kaygılarım çok daha fazla. Vakit azaldıkça acaba yetebilecek miyim diğer oğlumu 3 buçuk yaşında onu erteleyecek miyim ? Nasıl anne olacağım ? Eşime nasıl olacağım ? Soruları çok fazla . Bazen bu yüzden moralim çok düşük oluyor. Sonra geçiyor geri geliyor . Karmakarışığım 🌸😂
minecikk Gokturkmom_ 18 haftalığız 3 gündür aniden düğün sürecim aklıma geliyor ağlıyorum eksiklikler yapılanlar falan… 4 ay olacak evleneli:(
erikarpuz Gokturkmom_ hep normaldim hiç endişem ya da artı bir duygu yüküm olmadı sadece birkaç kere gereksiz ağlama krizim tuttu onlardan biri de park yeri bulamadığım içindi eşim çok gülmüştü 😂
necmiye86 ayy ben hep sinirli hep ağrılı 2. trimester iyi geçer diye kurduğum hayallerde boğuluyorum. midemi süküp atasım var artık. Ne mide koruyucu ne başka bişey hiç bir şey iyi gelmiyor. Hamileliğimden beri keşke şu yemek olsada yesem diye aklımdan geçmiyor. oğluşum aç kalmasın diye yemek yiyorum. Biran önce haziran 20 gelsin diye 4 gözle gün sayıyorum:(
annekiz6141 Gokturkmom_ Nasıl hissettiğimi de bilmiyorum hiç.. 24+2 olduk ikinci gebelik eksiigim ufak tefek kizimdan kalma kıyafetler var bu bebeğim de kız ama hiç bişey almak gelmiyor içimden bazen çok ağlıyorum.. İyi mıyım bende bilmiyorum 🤷♀️
sym_yc Gokturkmom_ tam bir hamileyim 😂😂 her anını dibine kadar kullanıyorum bir de ikiz olunca çevremdekiler abarttığımı da düşünemiyor 😁😁😁 nazlı bir hamileyim yani 🐣
Gokturkmom_ sym_yc Doya doya nazlan🥹Ben doğurunca nazlanmadığıma çok pişman olmuştum hahahhaa dünya biraz bizim etrafımızda dönsünnnnn
cansuAtilaaa Bende çok duygusalım sürekli ağlama hissi geliyo eşim ile tartışıyoruz vee şuan aramız çok soğuk, uzak duruyor benden. İlk hamileliğim hiç bir şekilde destek olmuyo bilmiyorum ne yapacağiz bu şekilde
Gokturkmom_ cansuAtilaaa Umarım aklı başına gelir ve seni yalnız bırakmaz bu süreçte umarım destek olur🥹
1oglananasi Gokturkmom_ Tam olarak yarım saat önce kayınvalideme kurulmuştum. 😂 Eşimle konuştuk, tartıştık, hallettik mevzuyu aramızda, şimdi görsem normal davranırım. 🤭 Git gelliyim maalesef, fazla hassas oldum, fazla da kıskanç. 😅🙄
hbbmommy Gokturkmom_ ilk hamileliğimde çok mülayimdim daha maneviyata dönmüştüm. Bu hamileliğimde her an patlamaya hazır sinir bombası gibiyim