belizdoruk Kbrars10 benimde sezeryan placagi icin agustos sonu olacak ama daha cok minikkkk 9+3 olduk
ZeynepKara Kbrars10 bendeee 🤗 13+3 olduk ağustos başı diyor doktorum ama kısmet tabi canı ne zaman gelmek isterse bebişimin 😌
Aleynaarslan Ay bende bende Ağustos 15-20 arası falan doğacak inşallah bebeğim 😍 sabırsızlanıyorum ve hâlâ hareket etmiyor. Anne olacağımı hâlâ anlayamadım 😂🙈
Deryacato Bende bende bende 4agustos dedi doktorum tabi erken veya daha gec gelmezse 😌 cinsiyeti ögrendinizmi kizlar ?
GizemDksz Eomrk3 benim de 5 Ağustos 🙂 doktorum 10 şubatta gel kesin söyleyebilirim dedi cinsiyetini. 🙂
Kbrars10 Selam kızlar benim de agustos 15 gösteriyor ama sezeryan olacagı için daha erken olabilir 😃 12+3 günlüğüz cinsiyeti öğrenemedik daha 💕
Ozlemkeles Tugetpak 1haftadan önce sonuç çıkabilir banada öyle demişlerdi 2gğne internetten ögrenmiştim.
Elissaaa Tubaazra 11+2 yim 4 kilo verdim🙈bulantım kusmam olmamasına rağmen inşallah fazlasıyla geri almam
DidemYldrm Tubaazra 14+6 15 hafta diyeyim artık bu gün bitti nerdeyse 0 kilo aldım 170 boy 57 kilo 🙏💙 oğluşun 20 haftaya kadar annesine kilo aldırmıcak anlaşılan
Deryacato Halekoseoglu ben daha bilmiyorum cinsiyeti yurt disindayim esim yanimda degil gittigimde gidicem doktora . BERaber ögrenelim dedik ☺ Sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin allahim
MucizemE Bende ağustos 10 Rabbim izin verirse 🙏🏼 13+1 olduk bugün ikili tarama yaptırdık şükür bir sıkıntı çıkmadı cinsiyetini merak ediyoruz şimdi de 😁