beautiful_ merhabalar ben karsta yaşıyorum ve detaylı ultrason için erzuruma gittim muhtemelen siz de erzuruma gideceksinizdir. İhmal etmenizi tavsiye etmiyorum gerçekten önemli! İlk gebeliğimde karsta takipli olduğum doktor bi anomali tespit etti erzuruma gönderdi detaylı ultrason sonucu gerçekten de anomali vardı ve süreç bebeğin doğunca acil ameliyata alınması gerektiğine karar verilerek Ankaraya kadar uzandı. Detaylı ultrason cihazın 3d veya 4d olması ile gerçekleşen bir ultrason değil doktor zaten siyah beyaz olan kısımda tüm ölçümleri yapıyor geri kalan kısım sizin gönlünüzü hoşnut etmek için görsel vermek. Ve ben ilk anomaliyi 19.haftada tespit edilirken 35.haftamda başka doktora gittiğimde bilrek söylememiştim ve gayet sağlıklı olduğunu söylemişti. Yani tek doktora güvenip hareket etmek de mantıklı gemiyor. Siz de muhtemelen Erzuruma gidecekseniz Metin hocayı kesinlikle öneririm ihmale gelmemeli sonradan pişman olmamak lazım. Mide bulantısı eşin çalışması şahsen beim gözümde bahane gütmek isteyen her türlü yol bulur ama gitmek istemiyorsanız da kendi kararınız herkes saygı duymalı. Ben kendi başımdan geçeni anlattım örnek olması için karar sizin..