hilalaselll4 beautiful_ canım senin kesin kız ya kabullen artık korkma🤭😂detaylıya da girme zorunluluğun yok bence ama yine de sen bilirsin
beautiful_ hilalaselll4 neden ben kabullenmiyorum sanki değişir gibi buradaki arkadaşlar sağolsun 😅 detaylıya gitmek ölüm valla o yolu asla çekemem
hilalaselll4 beautiful_ değişmez bence ya tabi ki Allahın takdiri ama kız gözüküyor yol da o kadar uzak ise gitme bence de eşin de pek müsait olamıyormuş çünkü ben de bilirim durumunu
beautiful_ hilalaselll4 1 ay sonra kontrol var tekrar Çok uzak ve Çok kötü yollar doğuma gidene kadar canım çıkmıştı o yol yüzünden ağrılarımı unutmuştum
erkekannesi1_ beautiful_ değişmez canım ama usg u yaptır konu aldırıp aldırmaman değil ama bi sıkıntı olursa Allah korusun önceden müdahale edilebilir pişmanlık yaşamazsın
beautiful_ erkekannesi1_ gitme imkanım yok malesef uzak baya … Ben neden değişir diye korkmaya başladım 🥺
semosderler2 beautiful_ detaylı ultrason sürecinde zaten bebeği aldırma süreci geçmiş oluyor o süreçte bir hastalığı varsa erken müdahale için kontroller yapılıyor gidebilirseniz tabiki daha iyi olacaktır