Kızlar 22+3 haftamdayım 2 gundur suren sol koltuk altı agrı ve sızısı + sırt agrısıyla doktora gittim d dimer testim
D-dimer, kantitatif
0,88 Sonuç
mg/L
0-0,50 Referans aralığı
Sanırım 880 değere tekamul ediyor
Bu sekilde geldi ekg bişey yok, 22 haftana gore bu değer normal dediler acilde ama agrılarım devam ediyor kalp kapakcıgımda hafif gevsemede cıktı gebelikte artı taşikardi sorunum var 3 yıldır göguslerimde fibrokistik boyun fıtık duzleşme , bel fıtık duzleşme hepsi mevcut bu gebeliğmde bu ikinci gebeliğim daha oncekinde kan sulandırıcı kullanmadım ama bu testte hiç yapılmamıştı bundada kullnmıyorum bu agrılar anksiyetemi tetikliyor fazlasıyla hergun gogusum agrıyor ustune kalp kapk gevseklik d dimer yukseklik bunlarda olunca canım sıkıldı kadın dogum doktorum hamilelikle ilgili sorun yok kan sulandırıcı gerekmez dedi kardiyoloji gorsun dedi kardiyoloji mesaj attım oda d dimer cok yuksek değil ekg normal kan sulandırıcıya gerek yok ama yarın tekrardan d dimer crp ve hemogram baktır yazmış içim hiç rahat değil ailede babam ve buyukleri kalp rahatsızlığı oldugu için fazlasıyla tedirgin oluyorum kan sulandırıcı niye vermiyolar anlamadım bu değerlerle pıhtı atması olurmu acaba ?