Melekk_38 aycacil canım testler hala hafif silik çıkıyo ama adet olacak gibi ağrımda var çok adeti bekliyorum 3 gün var
aycacil Melekk_38 hayır canım bende cuma günü vermiştim 1.20 çıktı beta yok diye düşündüm adet olmayınca bugün tekrar test yaptım silik çıkınca kan verdim pozitif çıktı 47.50 ☺️
aycacil Melekk_38 doktorum güzel değerin şuanlık dedi iki gün sonra tekrar vericem kan yükselme görmek için
Melekk_38 aycacil çok sevindim canım bende 12.gün vermştim 1 çıkmıştı bıda vermedim adet olacakmış gibi ağrın varmıydı
aycacil Melekk_38 evet canım ben kesin adet olucam diye düşündüm öyle gibiydi ağrılarım göğüslerim acıması şişmesi sonra öylesine bi test yapayım tekrar dedim adetim gelmeyince o da pozitif çıktı ☺️
aycacil tugbaugur teşekkür ederim dün 14. Gündü öğrendim 10. Gün de yapmıştım ama negatif çıkmıştı dün tekrarladım adet olmayınca pozitif çıktı 😊
aycacil tugbaugur adetini bekle canım istersen belki döner benim de 12 . Gün hala negatifti 14. Gün belli oldu 10. Gün 1.98 12. Gün 1.20 14. Gün de 47 çıktı