ozgeBudak006 sinemysbaby 22 mm olduğu ıcın kısalmam serklaj oldum 25mm altı sıkıntı cünkü. Benım serklajdan sonra çok dikkat ettim ılacımıda duzenşı kullandım onlarında fazdasını gördüm uzadı 2 hafta sonrakı kontrolumde 33 mm olmuştu
sinemysbaby ozgeBudak006 çok iyi ama erken doğum riskin organ kalkmış resmen çok sevindim adına. Serklaja atıp erken doğum yapan bile var aşır kısalınca senin ki çok iyi boyu serklajsız bile olsa sorun yaratmayacak ölçü 🤲
sinemysbaby buketdeniz19 canım senle aynı haftalarda ve ölçülerimiz de hemen hemen aynı. Çok sevindim daha azalmadığına. Tam tersi yükselişe geçiyor anladığım. Büyük ihtimalle doktor bugünde karından baktı sana değil mi kuzu. Rahim den bakınca daha net bilgi ile 3 mm kadar fazla çıktığını düşünürsek senin 38 falan rahim boyun bu da çok iyi. Benim de inş sabit kamış kada yükselişe geçmiştir bana umut oldun canım. Ben hep düşüş eğiliminde sanıyordum
buketdeniz19 sinemysbaby evet canım karından baktı ve bakarken ıkınmamı söyledi 14. Haftada 33 mm ölçmüştü şuan 17 haftalık oldum 34 mm olmuş uzamada olabiliyormuş korkma 25 altı riskli sayılıyormuş inşallah 🙏 sağlıkla ilerler herhangi bir sorun çıkmadan
sinemysbaby kubraturkkoc başka bir şimdi randevum var tekrar gidicem olmadi ikinci doktor daha iyi fikir elbette
buketdeniz19 sinemysbaby 3 hafta sonra tekrar çağırdı canım 20. Haftada bakıcak muayene edecekmiş 22. Haftada da detaylı ultrasona yönlendirecek miş ben 2 doktora gidiyorum 2 side farklı özel hastane de canım 2 hafta sonrada diğer doktoruma kontrolüm var her gittiğimde ikiside ölçüm yapıyor benim çok ağrım oluyor çünkü o yüzden
sinemysbaby buketdeniz19 çok mantıklı canım. O zaman iki hafta da bir falan gidiyor gibisin benim gibi 😅 millet bir ayda bir gidiyor. Benimde ağrılarım sancılarım var. Erken bu haftalar için sanırım bilmiyorum ama insan korkuyor
champanne Benim 17 haftada 40, 19 haftada 36 mm idi doktora sordum 25 üzeri olması önemli bizim için 26 da bir 50de dedi. Bu haftalarda normal dedi. Erken doğum öyküm var bende endişeliyim bu durumdan ama normal diyolar 🤷♀️
sinemysbaby buketdeniz19 bende sok champanne senin değerlerim çok güzel yalnız . Benim 15. Haftada 31mm 😞😞 senin korkacak hiç bir durumun yok hafta çok ilerledikçe doğum yaklaştıkça düşüyormuş sanırım doğal olarak. Bende kontörle gidicem dua ediyorum
champanne sinemysbaby haklısın düşmesi normal ama bana da 2 haftada 4 mm düşmesi normal gelmedi yada bu haftalarda 40 küsür mm olanlar var mesela onlar daha da şanslı. Erken doğum korkusu olunca insanın aklına her şey geliyor sağlıkla vaktinde gelsin inşallah tüm minikler
sinemysbaby buketdeniz19 yarım kalmış yazdığım. O sırada çok fena sancı girdi karnıma ya. İki gündür böyle . İnşallah normaldir. Karnımın sağ tarafına şiddetli kramp giriyor ama peş peşe değil günde bir gibi iki gündür. Bende de buralar ağrılar sancılar var ayımıza göre normal midir doktor ne diyor sizin sancı ve ağrılarınıza ikimizde 7+2 yiz aynı sebeptir bazı şeyler belki
buketdeniz19 sinemysbaby bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş o yüzden dedi bana canım sende doktoruna gittiğinde bi sorsana sol tarafıma yatınca geçiyor benim bacaklarımı karnıma çekiyorum zaten 5 dakika feln sürüyor doktor sürekli sola yatmamı istedi bebek büyümüş kan akışı soldan oluyormuş herhalde
sinemysbaby champanne daha yüksek olanlar daha şanslı tabii ki 🥺 inşallah bizimde ya sabit kalır ya yükselir