melasya Ersozburcin ozel Ersozburcin ozel muayenehane ye gidiyorum mehtap derelıoğlu drum.kızımımdada ona gtmiştim.biraz pahalı ama memnunum.isim konusunda netlik yok hala çınar sarp uras hangisi olcak bakalım.sizin bellimi
melasya Ersozburcin ayaz ismini de severim ama eşim istemedi 👌 istediğin hastaneye geliyo evime yakın oldugundan medicana da yapıcam dogumu atakent acıbadem de olabilir.sizin belli mi hastane
Kahramanlar Ersozburcin inşallah canım hazırlıklarını yaptık abisi ve ablası hayaller kuruyorlar beşiği yatak odasına kurduk ona bozuldular abla benim yanımda kalsın diyor oğluş ben korurum benim yanımda kalacak diyor bizde rekabet başladı şimdiden 😂😂
Ersozburcin melasya medivanada yapıcam ben ada hanım doktorum çok memnunum umarım herşey böyle devam eder 😊
dml33 Ersozburcin aynen bnde yaz cocuguym zaten sicagi çok seviyorum allah beni duyms ankaradan mersine geldim evlenince ankara ayaz soguktu burasi cok guzel 😊😊kari cok gordk birazda deniz kum gunes yapalim
Ersozburcin dml33 ben izmir urlalıyım denizsiz yaşayamam istanbulda bile sürekli deniz görmek istiyorum denizsiz yaşayam 😂
Minikkkerkekkinnannesii Ersozburcin bizde 28+5 haftalığız cnm ☺️ Sezeryan olursa mayıs 30 da oğluşumu kucağıma alıcam tahmini doğum tarihi 6 haziran😍
Ersozburcin Minikkkerkekkinnannesii Minikkkerkekkinnannesii allah sağlıkla kucağına almayı nasip etain inş 😊 buraları hep erkek zaten 😂
Gulsum2308 Ersozburcin 32 erken mi geliyoo 😱🙈 kuzum bence son zamanlarında ağırlaşıcaksın çok geçe bırakma bencede hazır olsun, tabi yine sen bilirsin benimki fikir sadece 🥰
Ersozburcin Gulsum2308 yannebileyim 32 den sonra 40 görse 8 hafta 2 ay eder diye bakınca 🙈😂😂😂 ya çok var gibi geliyor 😂
Rahaydor1523 Ersozburcin erkek bizimki 🙏🏻 Tam yatağa yatıyorum başlıyor sabah gözümü açıyorum onunla kapatıyorum onunla Allah’ıma şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah 😌🙏🏻
Ersozburcin Rahaydor1523 amin inş bizimkide gece hareketli😊 diyolarki karnında nasılsa çıkıncada öyle oluyor 😂😂
1umutturyasamak Ersozburcin evet öyle gercekten gecen sancm oldu catı muanesi yaptılar acıklık varmı dye megersem yalancı sancymş 🙄
Tubademir85 Ersozburcin 30+1 olduk bizde doktorumuz 15 mayıs itibari ıle beklıycez dedi , oğlum olacak ıns 🙏💙bursada ıkamet ediyorum, bütün anneler bebeklerini sağlıkla kucağına alır ins🙏🙏
Yasemincifci Ersozburcin mizra değil mirza hükümdar soyundan gelen doğu türk devletleründe asalet unvanı dmeek
Tubademir85 Egemmmm 29+2 de 1701 gramdı suan 30+1 olduk 32.haftada nasıpse kontrolüm, sağlıkla doğsunlar🙏🙏
hunilimom Ersozburcin benimde çevrem hep erkek seninki dediler dediler doktor kız deyince iyice bak demiştim her gittiğim de hala da sorarım 😂😂 ama artık netlestirdik
Ersozburcin hunilimom yani banda hep koz olur senin diyolardı erkek çıktı herlez şok 😂😂😂 birtek annem doğru tahmin yaptı 😂
Gulsum2308 Ersozburcin tabi 40 a kadar beklerlerse 🙈😂 nolur nolmaz diye işimi garantiye alıcam ben 😄 sağlıkla zamanında gelsin inşallah kuzucuklar 🥰