Maya311214 Ersozburcin biz de oğlumla 33 haftayı devirdik an itibariyle 10 Mayıs Doğum gösteriyor ama biraz önden gidiyoruz bakalım bi sürpriz yapar mı önceden 😊😊
Maya311214 Ersozburcin kıyafetleri alınmış odası hazır 😀😀 sadece kıyafetler yıkanıp çanta yapılacak bu kadar 😊 yavaş yavaş başla sen de 😊😊
Ersozburcin Maya311214 alış verilte eksikler var giysileri tam ya yeter aldıklarım diye düşünüyorum 😂 hatta konuyu abarttım. Liste oluşturmak giysileri aldıktan sonra aklıma grldi yeni doğan çok almışım mesela 😂😂
Aminehira Bende 30 haftalığım. Büyük ihtimal sezeryan olacağım bu yüzden Mayıs ortası gibi 38.haftamda Doğum olacak inşallah. Artık iyice heyecanım artmaya başladı 👼🏼
Ersozburcin eoa yani o uğzdende olabilir geriliyoda ağtıyoda olabilir. Benimde yürürken alt karnım ağrıyıdu. Doktor kasyapın çok güçlü değildir ondandır dedi 😂 benim oralar hep yağ 😂😂😂 dedim ve güldüm ama kaburgana yakınsa dönmüş olabilir kaç haftalıktı
B-P-R Ersozburcin annemlerin evi Esenyurta Ben Buyukcekmcedeyim Yakınız ☺️ Benimde 25 Mayıs Görünüyo 32+3 Haftaligim 🌺