SuAte Ersozburcin valla benimki tarih falan söylemiyo, Doğum şekli ne zaman belli oluyo biliyomusun canm?
Ersozburcin SuAte yani o son haftalarda dedi çok fazla etmen var bebeğin kafa çapı kilosu pozisyonu senin açılman sancın vs sağlıkla doğsunda nasıl doğarsa doğaundayım artık tabikş normal isterim ama olmuyosada bebeğe bana zarar gelicekaede sezeryan olur napalım 😊
SuAte Ersozburcin aynen aynen canım yeterki iyi olsunlar🙏🏻 Link içinde ayrıca teşekkür ederim, 5 Haziran diye gösteriyo ama drum asla tarih vermiyo
Misskaynak Pnr_jr cok iyi yorumlarla gittim evet ve abimin eşide medicana da doğum yaptı cok ilgililer diyor bende bidahakine oda gezmek istediğimi sölicem bakalım
Ersozburcin eoa çatı kemiği dediğin hangisi geçen bnm kilotorisimin arkasındaki kemik ağrıyodu batar giriyo gibi ama kemik belli yani. Doktoruma sordum bebek şuan normal duruyo ayakları poposu otarafta ondan ağrıyodur dedi 29+5 miş benim de 😂
Alyamm Ersozburcin bende belediyede çalışıyor malum seçim önü herkes stresli bide işler yoğun bende çok yoruluyorum en güzeli izne ayrılmak ☺️