Seher_ arslansedaa güle güle kullansinlar bebislerimiz inşallah gelince atalım resimlerini baklm nasıllar yarin gelir büyük ihtimalle benimki 😂
Seher_ https://hizliresim.com/r5kanP Kızlar geldi benimki gayet güzel bence bebekken kullanmak için boyuda idedal😍
Mom534545 Mrvmht123 bn daha önce alışveriş yaptım bu siteden güvenebilirsin iz kıyafet falan almştm üstelik 3 takm fazladan göndermişlerdi 🤗
Nusema25 Seher_ 😕 bnm inst yok ama bebegin emzik emeceginide bilmiyoz ama.cok hevesliyom o xincirlere bayada uygunmus
Seher_ Nusema25 canım siteden aliyosun Instagram dan değil al bence nolucak hatıra kalır ben saklamayı düşünüyorum zaten ilk zinciri ve isimli😊😍
Nusema25 Seher_ ama.bi sorun daha var ismini tam karar vermedik ki 5 ayligim cok iyimiste o zincire sebep hemen karar veriyomusum 🤣 🤭
Seher_ Nusema25 bende 6 aylık oldum canım ama aldım ismi belli artık biberon setide güzel düşünürsen evde cam kullariz hadi ama parkta falan illaki suluk için biberon götururz hep çantasında hazır durdurcm onları