Mrvmht123 Seher_ acava kapıda da mı ödediniz istediginiz gbi geldi mi bide hani gzuel bir sayfaya benziyor acaba güvenilir mi
Seher_ Elif78 güle güle kullansınlar bebislerimiz inşallah 10 TL ye normal bi wee askısı fiyatı bence Uygun 😂
Seher_ [silindi] gelmedi canım bana henüz ama iyi fiyatı yani isimsiz askılar da o fiyat kapıda ödeme yoktu kredi karti veya banka kartınızla alabilirsiniz isme özel olduğu için kapıda ödeme yokmus
[silindi] [silindi] gule gule kullanın inş zaten gerçi 10 tl nereye vermiyoruz ki kötude olsa sonuçta
Gull9186 Seher_ ürün geldiğinde post açar mısınız aynı mı geldi nasıldı ? Sayfada kapıda ödeme var yazıyor
Seher_ Mrvmht123 elime ulaşmadı canım daha kapıda ödeme yokmus bu üründe isme özel olduğu için güvenilir gibi duruyo ama bilmemki başka bebek kıyafetleri falanda var
Mom534545 Mrvmht123 bn daha önce alışveriş yaptım bu siteden güvenebilirsin iz kıyafet falan almştm üstelik 3 takm fazladan göndermişlerdi 🤗
Seher_ https://bebecimo.com/bebek-5li-plastik-biberon-seti-bt206m Bu seti de aldım kızlar yedek olarak cam aldım biberonlarini falan ama dışarda 1 yaş sonrası falan bu biberonlar daha iyi olur bence
Seher_ Ebru3435 orda yiğit yazıyo attığım resimde 3 saat önce koymuşlar galiba benim bebeğimin ismi güzel duruyo ama😂