esavas27 rabia06rabia folik asit kullanıyorum bi an umutlandım belki işe yaradı diye ama bi yandan da yok gibi hissediyorum arkadaşlarım var diyo çıkmaza girdim çok umutluyum
cccrn000 Kızlar dün gece 10 buçukta betam 214 çıktı bugün sabah 9 da verdim 252 çıktı artış çok mu az 11 saat ara ile vermişim kanı perşembe sabah bir daha vericem tedirgin oldum
pims rabia06rabia kanda çıkar sizin ama bence bekleyin yükselsin var sizinde sanki hafif çizgi gördüm
rabia06rabia pims kasık ağrım ve mide bulantım çok var sanki her an adet olacakmisim gibi ama adet elirtimde çok yok kasık ağrısı dsinda
pims esavas27 sizinde teste bakılırsa var ama tekrarlayın testinizi emin olmak için bozuk mu değilmi die
esavas27 bebegimle_ben yaptım bu sabah test adet günüm bugün ama henüz olmadım test tek çizgi bu seferde az mı damlattım bilmiyorum ki çok canım sıkıldı
rabia06rabia esavas27 bence bu test değilde erken gebelik testi yap cnm bu test genelde günün geçtikten sonra varsa cikartiyo bide bunda yanılma payı çok diye duydum çevremde falan