rabia06rabia bebegimle_ben bugün yapmadım testte almadım eşime de belli etmek istemiyorum hamile değilsem diye regli beklicem cnm emin olmak icin
bebegimle_ben rabia06rabia canim gun isiginda atarmisin yada icini acip cam kenari vs tam cikar danki var gibi ama emin olmak istiyorum
rabia06rabia bebegimle_ben bunları dün testi yapınca çekmiştim sonra testi attım gelip gidip bakiyodum bakmamk için attım cope
bebegimle_ben rabia06rabia canim cizgi var golge seklinde ben olsam tekrar test alirim yaparim adet gunun ne zaman ama var yani gun isiginda tam net olmamis resim ama ekrani oynatinca golge cizgi var gorunuyor ben olsam umitdiz olmazdim ama ben gunde 5 adet test yapmistim ilkinde dusuk olmadan cunku het test baska erken gebelik testi yine yap derim
bebegimle_ben rabia06rabia bence yap canim yarin sabah ilk idrarinla yap canim iyki aldirmisin esine olsun bilsin esinle paylas olsada olmasada birlikte birbirinize güç verirsiniz daha iyi olur canim yarin insallah at bakariz birlikte🌸
esavas27 Yine ben geldim test çizgim ilk yarım saat sonra çok az bişe çıktı resim atıcaktım ama belli olmuyordu 1 saat sonra tekrar baktım böyle olmuş çok umutlandırdı beni ama sonradan üzülmek istemiyorum artık varmı acaba
rabia06rabia esavas27 var gorunuyo ama 1 saat geç zaman diyolar 5. Dk içinde belli olması lazım diyolar inş vardır cnm adetim gectimi
pims esavas27 sizinde teste bakılırsa var ama tekrarlayın testinizi emin olmak için bozuk mu değilmi die