cagloss Kızlar bende tam 33+0 da gittim 1900 geldi karın çevresi be bacak boyu 2 hafta kadar geriden geliyor doktor 1 hafta geriden geliyor zayif dedi. Boyle olup düzelen varmi cok kafaya takıyorum
Ebrulicik cagloss biz de bugün öğrendik 35. haftada 2.200 gr geldi. Gelişim geriliği var dedi doktorumuz, ağlamaktan bir hal oldum😢
esrashnn01 vanilya_kokusu_ benimde ilk gebelik öyleydi gelişimi geriden geliyordu bu bebeğim daha atik haftasıyla uyumlu en azından çok şükür 🙏🏻
Ebrulicik vanilya_kokusu_ maşallah ne güzel kilo almış bebişiniz. Doktor kontrolümüz bugündü gelişim geriliği var dedi maalesef. 35. haftada 2.200 gr geldi. Çok üzüldük. Tavsiyeleriniz var mı bize🌸
vanilya_kokusu_ Ebrulicik Kahvaltıda iki yumurta bir kase yoğurt peynir ceviz badem tahin pekmez süt. Tüket bol bol Uyymadsn önce bir bardak süt iç balık eti çok iyi kırmızı et muz kaşar ama her çocuğun gelişimi farklı ilk gebelikte benimde bebeğimde gelişim geriliği vardı ama doğumdan sonra toparlandı 💗
Ebrulicik vanilya_kokusu_ teşekkür ediyorum ben de dikkat ediyorum bunlara ama daha özenli olmam gerekiyor demek ki. Ne olur bana da dua edin❣️