vanilya_kokusu_ eylulahsenn tm aşkım amelyathaneden yazarım sana 😂😂 Ay bitsin selametle inşallah yazarım hemen dualarınızı eksik etmeyin yeter 😘🥰
vanilya_kokusu_ eylulahsenn uyuyamıyorum kız ☹️heyecandan panik herşey iç içe nasıl geçecek ya doğru dürüst yemek yemedim bugün
eylulahsenn vanilya_kokusu_ bir şekilde geçti bakalım bundan sonrasıda hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. Haydi güzel haberlerle gel 🌸🥰
eylulahsenn vanilya_kokusu_ ayyyyyyyyyyyy nasıldı?? Nasılsın? Bebiş nasılllll?? Hangi doktor denk geldi ????
eylulahsenn vanilya_kokusu_ iyi olmuş sevindim senin adına. Bugün nasıl oldun ? Bu arada bir şeye ihtiyacın olursa falan yazabilirsin. Panik atağın tutmadı değil mi doğumda? Yürüyebildin mi ?
vanilya_kokusu_ eylulahsenn valla bacak ağrım çok var dün bacağıma iğne vurdular ondan olmuş yani ilk doğumum daha güzeldi ya yok panik atak tutmadı geberesice😂
eylulahsenn vanilya_kokusu_ Allah Allah ilk defa duydum. Rahatladın mı biraz? Nasıl geçiyor bebekle ilk gün? Yarın mı çıkacaksın hastaneden