vanilya_kokusu_ melegim91 Allah razı olsun e yeter temuzdan beri hamileyim 😂😂😂😂♥️ valla bacak ağrısından ölüyom şuan, 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
annekiz6141 vanilya_kokusu_ ayy aynı anda post açmışız istesek denk getiremeyiz ya 😂🙊 saglıcakla alsın kucağına inşallah 🤲🌸🥰
vanilya_kokusu_ annekiz6141 evet 😁🫣amin inşallah selametle hepimiz kucagimiza alırız inşallah bu mübarek günde dua edelim bol bol 🤲🏻💖🩷
vanilya_kokusu_ melegim91 1 güncuk kaldı ama çok korkuyorum ya ☹️ Panik atağım var tutarsa diye doğum esnasında
vanilya_kokusu_ eslem2121 sesi çıkmıyor şuan o kesin Ali Rıza bey gibi tekerlekli sandalyede belki 😂😂😂
vanilya_kokusu_ melegim91 çok teşekkür ederim canım benim Allah’ım razı olsun inşallah bu mübarek günde dualarınızı kabul eder Allah
vanilya_kokusu_ melegim91 🩷🩷🩷♥️🩷♥️🩷♥️🩷♥️🩷♥️🩷♥️♥️🩷♥️🩷♥️🩷♥️💖🩷🩷💖💖🩷💖🩷🩷💖💖🩷🫂🩷🫂🩷🩷🫂🩷🩷🫂💖🩷🥰😘♥️♥️🥰🥰😘♥️😘♥️🩷🩷♥️🩷🩷♥️♥️🩷♥️♥️🩷
eylulahsenn vanilya_kokusu_ sağ Salim bebişiyle çıksın inşallah. Aynı şekilde senden de güzel haberler bekliyorum. Bugünü sayma bir gün kaldı sayılır 😅😅 sadece doğum yaptım çıktım yazsanda yeter açıklamayı sonra yaparsın 😅
vanilya_kokusu_ eylulahsenn tm aşkım amelyathaneden yazarım sana 😂😂 Ay bitsin selametle inşallah yazarım hemen dualarınızı eksik etmeyin yeter 😘🥰