merve_tp Güzel annişlerim bebeğime bir şeyler örmek istiyorum. Bebeğime kendi ördüğüm bir şeyi giydirme düşüncesi heyecanlandırıyor. Cok yetenekli sayılmam bu konuda ama tavsiye edebileceğiniz kolay ve keyifle örebileceğim tarifler var mı?
yeliz1923 merve_tp Gülümseten marifetler var instagram youtube burada çok güzel videolar vat anlatımlı ben hep buradan ördüm çocuklarıma 🥰
gunes866_ merve_tp kalın bi ip var parmakla örülüyor kundak yapabilirsin ondan adı aklıma gelmiyor ipin
097 merve_tp ben bebek battaniyesi yaptım puffy ipten daha hamile değilken sonra da hamile olduğumu öğrendim bir kollu iki kolsuz bir tane de tulum ördüm bayram temizliği yapıp bayram sonrası kalan iplerle süveter yapcam yada bere küçük patik gibi şeyler
gunes866_ endlesslove1 olabilir ben kundak yapmıştım. Ama düz kolay oldu orgüde hiç geçerim yok ama bere yelek ceket yapan var. Çok güzel sağlamda
momismom2 badhomian evet bende bundan yaptm oğluma kzkardesimde hamile onada yaptm yeni bitti cok vakit almıyor kolay yanı
merve_tp badhomian ayyy aşırı tatlııı kaç yumak gidiyor? Bebeğim ağustos sonu doğacak ekimden itibaren 3 aylıktan sonra kullanmak için yaparım bundan
btl194 badhomian ipi nerden buldunuz acaba evden çıkamıyorum eğer internet üzerinden aldıysanız benimlede paylaşırmsiniz
Mavis341 İnternet videolar var bende ordan baktım yapmıştır başta karışık oluyo ama eliniz alışınca kolay oluyo deneyin derim canım
Sezei merve_tp Aşkım ennn basiti battaniye hemde fazla kullanırsın kendi şefkatli ellerinle ördüğün battaniyeye yavrunu sarar sarmalarsın bende hem yiğenime hem kendi bebişime ördüm ama o zaman hamile değildim bana neden örüyorsun ortada bişey yok hele bi olsun bunlar kolay vs dediler ben ördüm koydum 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 😍
mervekalkann merve_tp YouTube da çok güzel siteler var yeni başlayanlar için onlara bakabilirsiniz. Ben hiç anlamam annem YouTube dan örnekler çıkarıp örüyor 😂
beautiful_ merve_tp ama neye benim ki kız bissürü alternatif var ama ne yapıcam bilmiyorum bayramdan sonra yapardık hemde 😃😃
097 merve_tp yaz bebeği mi kış bebeği mi ona göre dikkat edin ben yaz bebeği için örmüştüm mesela 9 aylığa göre örmem gerekirdi heycann işte