zey55 Esraysr16 kıyafet bulamıyorum deli olucam yaz olsa elbise etekle geçiştirirdim ama havalar soğuk , İspanyol paça hamile tatytım var onu giyip oversize blazer ceketim var onu giyicem son çare
busrasisman456 Esraysr16 Ben deri takım içten beyaz bir gömlek aldım bayramda deri defilesi yapıcam😅😅😅
ebrukocak Esraysr16 bende bakmadım henüz bi de aksilik gibi bu yıl çok düğün kına nişan var henüz 7 aylık hamileyim 🥲
annekiz6141 Esraysr16 yok almadim kizimin 3takimi var hatta 4 benim sıfır 😳😂 ama ben bilerek almadim ya hamileyim diye
Rabiul Esraysr16 33 haftalığım hiçbir şey bulamadım bu sene… tayt gömlek kombini yapacağım ya da yırtmaçlı eteğim vardı onu giyerim
Rabiul ecemk94 yaa ne güzel hiç kilo almamışsın bende 49 ile hamile kaldım en son 62 olmuştum şuan kaç kiloyum bilmiyorum 33 haftalığım🫠kızımda da 49 la hamile kaldım 62 ile doğuma gittim 😁😁
ecemk94 Rabiul kilo bu illaki alınıp veriliyor ama ben biraz da fazla takıntılı olduğum için biraz da özen göstermeye çalışıyorum. Hayatımda hiçbir zaman 50 kg bile olmamıştım o yüzden bana bu bile çok geliyor😂
Momlife_ Esraysr16 havalar çok soğuk triko takım giyerim alt üst yazlık tulum almıştım onun da içine hamile taytı üstüne kazak mont giyerim diye düşündüm duruma göre
Rabiul ecemk94 bende aynı şekilde 50 yi hiç görmemiştim bebişler sağolsun ilk defa gördüm 😁😁😁 3. Ayımdan sonra ilk kilomu almıştım
ezgi1610 Bir gün hamile olursam hayalim hep o kot slopet tulumlardan giyip paytak paytak gezmekti 🥹😂 hem bayram için hemde bayramdan sonra hamile çekiminde ekstra giymek için kot slopet tulum aldım 🫠🩷
sym_yc Esraysr16 evde olanları giyicem ya güzel elbiselerim var zaten normalde bol giyiyorum diye hiç zorlanmadım
sym_yc Esraysr16 ama kıyafet baktığım da çok kötüydü hiç bir şey olmuyor olsa sonra olmayacak iki ay için kıyafet alınmaz 🥹
Esraysr16 sym_yc benimde bir ayım kaldı yani o yüzden de almak istemiyorum pek aslında ama son hamile bayramım ya bilemiyoeum ahahahahah belki bi üst alırım sadece hamile pantalonum var