Gzde_defne Kızlar bebeğim anne sütünü kusuyor mamayı kusmuyor nedendir başına gelen varmı sütüm de tatlı aslında.çok üzülüyorum
aysgl330633 Gzde_defne memeden mi emip kusuyor yoksa sağma ile mi? Eğer sağdıysan biraz ılık olsa iyi olur soğuk olursa da kusabilir
tazeden Gzde_defne benimde sağıp verdiğim sütü kusmuyor ama emzirince hemen çıkartıyor 1 aylık oldu neden olıyor acaba
runcet Gzde_defne Benim bebeğim de 17 günlük, emzirdikten bazen hemen sonra bazen 1-2 saat sonra kusuyor
aysgl330633 Gzde_defne mama da yiyorsa eğer ve mamaya alıştıysa anne sütünü reddediyor da olabilir ya da çok mu emdiği için acaba??
gunes866_ Gzde_defne bebegım kaç günlüktu yakın zamanda bi ilaç yada doğum kontrol hapı falan basladınmı tadını degiştirir mi bi sormak lazım Doktor’a etkisi varmıdır dıye
aysgl330633 Gzde_defne ay seni korkutmak istemem ama bende şu an durum böyle memeyle doymuyor diye az az veriyordum baktım çok gelişmiyor çoğalttım bu sefer de memeyi gönülsüz emiyor bırakacak gibi yani bizde de sorunlar var yani ne olur bilemem
gunes866_ Gzde_defne benimde bir ara kusuyordu. Doktor emzirdikten sonra hemen yatırma gazını çıkar öyle yatır dedi. Bebeğin küçü bence geçici bişeydir