Doga_deniz Aysingeldiislerdegisti panduf😳😅 evett hiç aklıma gelmeyen bi şey daha ayakkabı terlik falan hiç düşünmemiştim kıyafetleri de gözden geçiriyim bi daha. Gazdan çok korkuyorum ya yeğenim kolikti o zaman o atletten falan alıyım ben sıcak tutar doğru söylüyosun
Doga_deniz ozgeya valla ben korktum yazılanlardan yine de alıyım kullanmasam da dursun moduna girdim şu an 😅
Doga_deniz Anneolacak ben de başlamadım yazılanlara göre şekillendiricem☺️ Bi çıkıp hepsini hallediyim diyorum çorap da koyuyum aynen 😊
snms Doga_deniz lc nin sütyenleri cok güzel dantel geçisli olanı da var gri siyah aldımben memnunum bide kendinden süngerli atletleri var onlar da cok kullanıslı tavsiye ederim bi göz at 😊
Rabia12 Doga_deniz emzirme sütyeni kadar boş bir şey yok valla canm aldm aldığıma bin pişman oldum kullanışlı gibi geliyor ama hiç de öyle değil bence.
Doga_deniz Rabia12 cidden mi ya bana da öyle geliyo da herkes kullandım diyo genelde ben de çok kararsız kaldım 50 60 lira onlara verene kadar güzel bi şey alırım dedim şöyle renkli cicili bicili 😂
Aysingeldiislerdegisti Hastane çantam; 1tane 10lu hastane çıkışı - 2tane yeni doğan 5li takım - 3çift çorap - ağız mendili - 10tane prima yenidoğan bez (şimdi molfix kullanıyorum) - ıslak mendil (unibaby) - alt açma(kullan at olanlarından) - nohut battaniye - puseti örtmek için polar battaniye - kapı süsü - takı yastığı Emzirme geceliği (lcw) - sabahlık - pijama takımı (hiç kullanmadım gecelik daha rahattı) - göğüs pedi - kendim için ıslak mendil - emzirme atleti - depend (büyük beden) - tabanlı panduf - kalın çorap Hepsini kullandım ekstra aldığımız tek şey silikon kaşık ve mama oldu onuda sezeryan olduğum için süt gelmezse diye istemişler ama kullanmadık. Alışveriş listesi 1tane hastane çıkışı 2tane 5li yeni doğan 3tane 0-3ay zıbınlı tulum takım 3tane 0-3ay alt-üst takım 2tane pijama takımı 5tane 2-4 ay uzun kollu zıbın 10lu ağız bezi 3tane müslin 3pazen 4penye 1nohut battananiye (brn çok kızdım çok bu battaniye diye valla yetmiyo 🙈😂) Park yatak (sunny baby) İç yatağını e bebekten aldım Reflü yastığı Nuk silikon damaklı emzik Mr browns biberon Mustela pişik kremi Tarak tırnak makası Şampuan siveno Çamaşır deterjanı siveno (yumşatıcıya gerek kalmıyor tamamen vegan ve doğal) 8çitf kalınlı inceli çorap ³tane külotlu çorap (kış bebeği olduğu için) Ateş ölçer weewell Ben küvet takımı almadım Şimdi artık 6-9ay giyiyor çok çabuk büyüyorlar hastane çıkışı ve yeni doğanlar sadrce 15gün kullandım ayaklı takımların tulumların hepsi 40ı çıkınca küçülmeye başlafı mümkün oldukça ayaksız takımlardan alın bence. Unuttuklarımı eklerim Sezeryan oldum 2gece kaldık hastanede sorularınıza aklım erdikçe cevap veririm 😊😊
Doga_deniz Aysingeldiislerdegisti bu bi başlıktı demi ben battaniye sormuştum sana penye battaniyeyi nerden aldın diye 😅 Sağol valla canım kopyalayıp notlara yapıştırıcam bu listeyi 😃 Benim minnoş mayısta doğacak ona göre bi düzenleme yapmam gerekicek tabi 😃
Aysingeldiislerdegisti Doga_deniz evet pazen battaniye felan konuşmıştuk hatırladım 😊😊 mayıs felan deme bak uzun kollu badi al yinede haifi penyeler var raht edersin 😊😊
Rabia12 Doga_deniz valla canm aldm bi taktm o gün saçma geldi hiç bir anlamı yok normal sütyen taktım ben desteksiz ondan daha iyiydi en azından askısını çıkarıp hemen emziriyodm verdiğim paraya çok acımıstım 90 tl vermiştim yazık oldu
Doga_deniz Aysingeldiislerdegisti aldım aldım hastane çıkışları da uzun kollu zaten takım falan da aldım iki üç tane ikili 5li 😃 Ben doğumu memlekette yapıcam zaten yozgatta bizim ora mayısta baya soğuk olur haziranın ortasına kadar uzunları giyer yazın da zıbınla gezdiririm havalar iyice ısınınca 😄
Yalinn8 Doga_deniz ben de normal istiyodum benim kuzu da dönmedi gecen hafta zorunlu sezeryan oldum, hadi seninki döner umarim da seceneginiz olur, sezeryan olursa aklinda olsun o zaman gecelik😉
23Zumra Doga_deniz gogus pedi almayi unutma canim bide cit cit sutyenler var bende henuz almadim ama onlara bak istersen emzirme sutyeni diye geciyor ben nette gordum gayet guzeldi
Doga_deniz 23Zumra aynen arkadaşlar da yazmış onu da alıp koyucam çantaya. Canım onu ben de düşünüyodum burda konuşurlarken gördüm de kullanışlı değil çıtçıtlardan atıyo falan demişler hep o yüzden vazgeçtim tavsiye etmiyolar hiç senin de aklında bulunsun 😊