Doga_deniz Kızlar doğuma giderken ne almamız gerekiyo hastane için. Ben bi pijama bi gecelik sabahlık bi paket depend, iç çamaşırı, havlu bi de çıkarken giymek için kıyafet koyuyum diyorum. Aklıma takılan bi şey var emzirme sütyenlerini hiç sevmiyorum babaanne sütyeni gibi hep siyah ten rengi yapıyolar. Atlet de oldu bitti çok sevmem zaten emzirme atletini hiç giyemem. Çok mu gerekli bunlar onun yerine normal sütyen alıyım diyorum çok büyük bi özellik gibi gelmedi bana kenardan açılması. Bi de çıkarken giymek için hamile taytı tişörtü falan koyucam valize beli yüksek daha rahat olur diye düşündüm. İki haftaya eksikleri tamamlayıp hazırlıycam çantamı tecrübeli anneler ne diyosunuz önerilerinizi bekliyorum ☺️
Sevdiye Doga_deniz Doğumu devlet hastanesinde yapacaksan eğer bel bantlı bez almanı tavsiye ederim ve yatak koruyucu çünkü istiyorlar bel bantlı bezde açıklık muayenesine geldikleri zaman daha rahat olduğu için onu öneriyorlar
Yalinn8 Doga_deniz sezeryan olucaksan sadece gecelik al, pijama sezeryan sonrasi icin asla uygun diil, depend cok kurtarici, sütyene gerek yok hastanede, kolay emzirebilecegin 2 gecelik ve sabahlik yeterli😉
Doga_deniz Sütyenle ilgili bi şey daha sorucam dantelli renkli falan satan yer var mı bildiğiniz öyle olursa emzirme sütyenine bakış açım değişebilir 😂 Suwen dediler ama bulunduğum yerde mağazası yok internette de model kalmamış pentiye baktım o da aynı hiç hoşlanmadım hm de tek sütyen 150 lira falan çok gereksiz başka var mı tavsiye edeceğiniz bi yer😅
Fmtycl Doga_deniz Lc waikiki ‘de birkaç model var. Birebir görmedim ama ürünleri. Ali expreste görmüştüm bir de hoşdesenler. Eğer vaktiniz varsa oradan da alabilirsiniz. Ama kumaş ve kalite nasıl ben güvenemediğim için görerek almayı tercih ederim.
25agustos Doga_deniz dikişsiz balensi sütyenler var emzirmek için rahat olur daha sonrasında da kullanabilirsin objenin lcw de de var o tarz dikişsiz
snms Doga_deniz lc nin sütyenleri cok güzel dantel geçisli olanı da var gri siyah aldımben memnunum bide kendinden süngerli atletleri var onlar da cok kullanıslı tavsiye ederim bi göz at 😊
Doga_deniz Sevdiye yok canım yüzde doksan özelde yaparım da bizim orda hiç duymadım öyle bi şey yatak koruyucuyu nasıl götürüp getiricezki çok saçma geldi bana😥 sen nerelisin hangi hastaneden istediler bunu
Doga_deniz Delianne atleti hiç sevmiyorum ya bakalım yine alıyım da o zaman mecbur kalmadıkça giymem gibi 😞
Doga_deniz Yalinn8 daha belli değil canım bebek ters duruyo dönmezse sezaryen olacak ama ben normal doğum istiyorum 😞 Sezaryense gecelik alırım o zaman pijama da zaten almıştım şimdi giyiyim diye kullanıyorum da onu kullanırım gerekirse ekstra almam bakalım doktor ne derse artık ☺️
Aysingeldiislerdegisti Doga_deniz atlet al yanına mutlaka üşürsen gaz sıkıntısı yaşarsın bebeğin gazlanır ayağına tabanlı panduf tavsiye ederim xrahat oluyor.
Aysingeldiislerdegisti Doga_deniz sezeryan mı normal doğum mu sezeryan olursan cissi bir ödem oluyo ben gieerken giydiğim tayta zor sığmıştım ayakkabılarımı hiç giyemedim. Bide normal sütyen den zırt bırt çıkarıp emzirmek zor babane sütyeni gibi dediklerin büyük nimet kullanınca anlıcan açılanlar olmasa bile bormaşşerinden alabilirsin. O normal sütyenler kaplı ve telli olunca emzirirken çok acıtıyo alta veya üste çıkarması göğsü zor oluyor.
Doga_deniz Aysingeldiislerdegisti panduf😳😅 evett hiç aklıma gelmeyen bi şey daha ayakkabı terlik falan hiç düşünmemiştim kıyafetleri de gözden geçiriyim bi daha. Gazdan çok korkuyorum ya yeğenim kolikti o zaman o atletten falan alıyım ben sıcak tutar doğru söylüyosun
ozgeya Doga_deniz ben emzirme sütyeni ve atleti hiç kullanmadım.sporcu sütyeni kullandım hep. Göğüs pedi alın mutlaka yanınıza,geceliğinize pijamanıza yapıştırıp kullanırsanız hastanede sütyene atlete gerek kalmıyor.
Doga_deniz ozgeya valla ben korktum yazılanlardan yine de alıyım kullanmasam da dursun moduna girdim şu an 😅
Yalinn8 Doga_deniz ben de normal istiyodum benim kuzu da dönmedi gecen hafta zorunlu sezeryan oldum, hadi seninki döner umarim da seceneginiz olur, sezeryan olursa aklinda olsun o zaman gecelik😉
Anneolacak Gecelik daha mi kullanisli oluyo acaba ben daha kendim icin alisverise baslamadim ona gore alim bir seyler. Bu arada bence corap koymayi unutmayin
Doga_deniz Anneolacak ben de başlamadım yazılanlara göre şekillendiricem☺️ Bi çıkıp hepsini hallediyim diyorum çorap da koyuyum aynen 😊
Kahramanlar https://www.penti.com/parlak-ten-gri-shiny-seamless-spor-sutyeni-zidPHZCUCHB18SK-PTG Sporcu sütyeni al çok rahat