Coskunyagmur Mervenin aynı şeyi bana da söyledi doktorum şimdi gelse de sıkıntı olmaz ciğer gelişimi tamamlandı, anne yani olur büyük ihtimalle dedi. Bı bildikleri var belli ki .
fts01 esractn ya size birşey danışmak istiyorum takip ettiğim için isminizi görünce yazmak istedim doktorum bana alttan elle muayene yaptı ve incelme var dedi ne demek bu bilginiz var mı en son ölçüm 38 di bu arada 😥
Coskunyagmur Mervenin yok aslında bizde 34+5 iz kilosu 2210 Gr dedi doktor bana çok az geldi üzüldüm ama normal dedi erken de doğma ihtimali varken çok zayıf geldi bana
Mervenin Coskunyagmur 1 gün varmış🙈😊 geçen hafta bugün 2 kiloydu benim kızımda zayıf ama dr kiloya takılma diyo😓
Nisansimge Mervenin Daha önce 26haftalık bi erken doğumum olduğu için bu hamileliğinde önlem amaçlı 5.haftadan beri haftada 2 kere proluton depot iğne kullanıyorum16.hafta bitmek üzere nasip olursa en az 36.haftaya kadar devam dedi doktorum
Mervenin Nisansimge evet bir kere böyle olunca ikinciside malesef sıkıntılı gebelik oluyomuş😓 umarım zamanında sağlıkla doğumlarımızı yaparız hepimiz😍
Nisansimge Mervenin amin canım inşallah tüm hamişler zamanında sağlıkla alırlar bebişlerini içinde bizde tabi:)
Asena_ Mervenin 26.haftadan beri progestan ve adalat kullanıyorum 31+1 olduk ne zaman bıraktırır bilmiyorum hayırlısıyla 37 38 leri görürüz inşallah
Bozslanomur Mervenin evet kullanıyorum cnkü öncesnde 3 düşügüm oldu üstüne dogum yaptım ve oda erke dogdu o yüsten smdide kullanıyorum