cizgilidefter tuba_grz ben de 12 13den sonra düzenli kullandım hem lierac hem hindistan cevizi yağı. Şu an 36 olmak üzereyiz ve hiç çatlak yok çok şükür ki
gzmnrhal tuba_grz Ne kadar kilo aldigina bagli birazda ben cok hizli kilo aldim 12 ci haftada başladim yağlanmaya 27 haftalgim hic catlamadim daha
gzmnrhal tuba_grz Maşallah valla ben şuana kadar 13 kilo aldım ve 24 cü haftada kilomu durdurmayı başardim yani 24 cü haftaya kadar 13 kilo aldim 😁🤦🏽♀️ 3haftadır sabit inşallah çok abartmam
sym_yc tuba_grz ikizlere hamileyim 18 den sonra başladım yağlamaya sadece hindiztancevizi yağı kullanıyorum 30. Hafta olucak hiç çatlağım yok
sym_yc tuba_grz genelde öneriliyor diğer çatlak kremleri ne kadar doğal ben güvenemiyorum hindistancevizi yağı e vitamini deposu vücud emiyor sonuçta çocuklara da geçiyor göğüslerime de her zaman sürüyorum doğumda çocuklar emince çatlamasın diye
gzmnrhal tuba_grz İkiside ayrı dert işte daha çok basındasın alirsin insallah kusma falan yaşadınmı çok ben hiç kusma tiksinme yaşamadim inadina doyma hissimi kaybettim ve tiksindiğim şeyleri bile yedim hamileyken
sym_yc tuba_grz gece yatmadan önce uyguluyorum yeterli oluyor bence önemli olan düzen birde çatlama genetik falan diyorlar ileriye dönük eğer çok kurduğunu ya da kaşınma hissi hissedersen sabah akşam uygulayabilirsin
busraaker tuba_grz karnım büyümeye başladığı an başladım lierac bir tüp bitiridm en başta ama bence hindistan cevizi yağı mükemmel her gün sürüyorum bolca 31. Haftadayim göbeğim de baya büyüdü Allah’a şükür şu anlık çatlak yok
zubudabi tuba_grz 12. haftadan sonra başladım kullanmaya mamaaura. memnunum 25. haftadayım sadece bacaklarımda biraz çatlak oldu sadece sırt bel ve karın bölgesine sürüyorum bacaklarımada sürsem çatlamazdı bence