Denizj valla ben artık psikolojikmen bedenen komple çöktüm 36.haftadan beri hayatımın 5 yılı gitti desem inanır mısın rahat edeceğimi evet düşünmüyorum illa zorlu yolları vardır illa daha zor zamanlar geçiririm şuan rahat olarak düşündüğüm tek şey annemin yanıma gelmesi oluyor altını değişme karnını doyurma yapsam da arada o baksa dinlenme zamanım olur ben bu süreci tek başıma atlattım annemle aramda 23 saatlik yol var görüntülü arayıp yanlız olmadığımı hissettiriyor halen de öyle 3 kardeşim var biri okuyor babam şehir dışında çalışıyor hele şu son haftalar o kadar hastaneye git gel ilaçlar serumlar o kadar zor zamanlar yaşadım evde o kadar sancılar atlattım burda bana en uzak olan insan yürüme mesafesine 15 dk uzaklıkta Allah’ın bir kulu yanımda olmuş olsaydı ben bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum ha zorlanırdım ama en azından ev işi yemek çamaşır falan derken yanımda biri olurdu aslında o kadar doluyum ki bu konularda benim ilk gebelik düşük oldu 1 hafta evimde kan sancı yerde süründüm kimse gelmedi şuan birini beklemem saçma beni asıl yoran bu biliyor musun yoksa rabbim insana gücünü veriyor çok şükür laf Lafa gelince evladımız gibi seviyoruz 🫠