bsrbrkysr184_ kizinaasikanne ay çoook şükür Allaha o korkulu anı attım birazda şu ameliyat şeyleri geçse varya ooo kimse tutamaz bizi 😆
vanilya_kokusu_ bsrbrkysr184_ dedi ağrı kesici bu vurduğu bölge ağrıyor 🤦🏻♀️bide arada bir sancı giriyor varya çocuk gibi ağlıyorum kivranmaktan.
bsrbrkysr184_ vanilya_kokusu_ ay evet ağrı kesiciler öyle aşkım bana ilk gün narkotik dedi bi serum yapmak istediler serumu taktığı gibi yanmaya başladı kolum kaşınmaya başladı çıkartı başka serum yeri açtı gene aynı oldu sonra baş şeyi geldi birdaha kine bu kaşındırıyor yakıyr de dedi
atesvesu Ruyasekr2089 canım hayırlı akşamlar üniversite de özel oda hakkında bilgin var mı Çarşamba sezeryanim var o gün istesem boş oda bulunur mu yoksa günler öncesinden mi konuşmak gerekiyor
Ruyasekr2089 atesvesu iyi akşamlar canım yatışının yapıldığı gün özel oda istiyorum diye söylemen lazım öncesinde ayarlanmıyor. Bir sürü özel oda var hiç korkma bulursun. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
canfedakarturk atesvesu merhaba canım üniversitesi de sezaryen doğum ücreti nasıl acaba özel odada kalabildin mi ücret hakkında bilgi verir misin rica etsem
atesvesu canfedakarturk merhaba canım sezeryan ücreti 6900 küsur özel oda fiyatı da günlüğü 400 kusur özel odada kaldım daha önceden yer ayirtmadim yatış yaptığım gün sordular özel oda mi çift kişilik oda mi diye çok memnun kaldım tertemiz odaları var