Moz ben de Yıldız Eren Çetin’e gidiyorum. Daha önce Nalan Karacaoğlu’na gittim, sezaryen yanlısı olduğuna dair çok şey duydum çevremden o yüzden değiştirdim. Yıldız hocadan memnunum. Nalan hanımın eşi yani sizin doktorunuz hakkında da iyi şeyler duydum. Bir arkadaşım orada 5 yıl ebelik yapmıştı kendisi de 40 gün önce Yıldız hocada doğurdu. Ben Yıldız hocaya sordum, gece olursa, bayram olursa geliyor musunuz diye, evet evet merak etme geliyorum dedi. Hep de bu konuda olumlu şeyler duydum hızlıca geldiğine dair. Henüz 37+3’üm doğurmadım. Bu arada Beylikdüzü Devlet’te gebe okuluna gittim, iyiki gittim mükemmel bir programdı. Hatun ebe…harika bir ebe 33 yıllık ebeymiş doğumhanedeki koordinatör de oymuş sanırım. Tuğçe ebe eğitimlerden sorumluydu o da gerçekten çok iyiydi, olumsuz bir deneyim yaşarsanız lütfen bana bildirin ama ben ebelerimize kefilim dedi. Eğer ortam müsaitse, başka doğum yoksa eş alıyorlar bu arada yani ellerinden geleni yapıyorlar. Medicana’da da gebe okuluna gittim 2 oturumluk bir şeydi yapmak için yapılmıştı resmen. Beylikdüzü devlette her şey uygulamalıydı. İki yerin de odalarını gezdim Medicana daha otel gibi güzel🤭 Devlet’te ise en beğendiğim şey bebeği sizin yanınızda kontrol edip giydiriyorlar. Medicana’da ise bebek odasına götürüyorlar doğumhanenin yanında camlı bir oda. Beni devlette Hatun ebenin doğurtacağını ve eşimi alacaklarını bilsem hiç tereddüt etmem orda yapardım ama doktorlarını bilmiyorum iyi tecrübe de kötü tecrübe de çok. Hem doktorumdan memnun olmam, hem eşimin hep yanımda olmasını istemem hem de daha önce sigorta yaptırmış olmamızdan dolayı Medicana’da yapacağım doğumu. Ama bildiklerimi aktarmak istedim size🦋🩵