Elatalay kötü bir tecrübe yaşamışsınız elbette ancak her özel hastane ve doktor aynı değil. Ben 6.5 aylık hamileyim. Her gittiğim devlette aşırı bir ilgisizlik saçma sapan tripler ile karşılaşıyorum ona rağmen ümidimi kesmeden burada insanların tecrübe edindiği devlet hastanelerinin doktorlarına randevu alıyorum hala doktorum yok. İlk bebeğim olacak düzgün muamele görmek ve açıklayıcı bilgiler verilmesini istiyorum o muameleyi henüz göremedim hiçbir gittiğim devlette malesef bebeğimi de görememiştim ekranı çevirmeye tenezzül etmedi hanımefendi. Kimi cihazım pek iyi değil cinsiyeti göremem dedi 14. Haftamda falandım sanırım. Bebeğimin cinsiyetini özelde 21+2 de öğrenebildim. Devlette bana gevşek gevşek erkeğe benziyor dedi kordon da olabilir diyorlar dedim 12. Haftadan beri yokkkkk yaaaa kordon gibi değil bu bence diye ağzını yaya yaya konuştu benimle. Biraz ciddi ol yani yaptığın iş bunu gerektirir asistan doktorsun sen. Velhasıl… Bu kadar yaşadığım tecrübeden dolayı maliyeti az olduğu için takibi devlette doğumu da özelde yapmak istiyorum insan gibi muamele görmek için. Yorumunuz için teşekkür ederim.