nerm629_ esiel ben hiç tınlamiyorum bakacak olan brnjm agzi olan konsuyo 2022de evlendim 4 senede 3 cocuk ☺️ yaşimda kucuktu benim ilk kizima 17 yasimda hamile kaldim
melisasak35 esiel çok şükür eşim destekçi yardımda ediyor ama 3 yaşındaki oğlum bana bağımlı gece elimi tutmadan yatmaz gündüz iki saniye dibimden ayrılmaz korkularım vsr :)
Havin49_ esiel ikizlerimden biri yoğun bakımda zor ama işte evlat olunca insan katlanıyor gözüne gelmiyor zorluk
nerm629_ esiel sen kendine guven bakariz cocuklarimiza millet 3uzleri dogurup aynnda nasil bakiyo emziriyomusun
nerm629_ esiel benimkide asiri duskundu memeye ilk azalttim kafasini dagittim omdan sonra bi anda kestim ucuna sac bagladim her istediginde gostrdim isteemeyip agliyodu simdi qklina bile gelmiyo
Zeynep7210 esiel bence pozitif düşünün ☺️ herkesin gözü kaldı oh buyuttun ne gusel rahatsın dediler sonuç bu yani bundan sonra daha da dikkat etmek lazım tabi 😅😅😅
uyuyanguzel3 esiel İkinciye hamileyim ben diğer bebeğim iki buçuk yaşında 😃 üçüncü bebeği düşünmek istemiyorum çok zor hamilelik Allah herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın inşallah:)