feyzaciim emine1309 benim bağışıklığım zaten çok düşüktür normalde şimdi tamamen iflas etti. kivi çok severim ama bu kış o kadar çok yedim ki bıktım artık. ıhlamur portakal limondan devam. benim de kasık ağrım oluyor hatta adet sancısı gibi saplandıkça hala stres oluyorum 😦
emine1309 feyzaciim ay sen mi ben mi stresten korkuyorum birşey olucak diye. Ihlamur içiliyor mu ya ben korkuma bitki çayı da içmiyorum
benzeynep Kızlar merhaba benim doktorum da beni çağırdı yarın için sanırım 4 buçuk haftalığım muayeneye gideceğim altan muayane eder diye korkuyorum korkulacak bişey var mı sizce
emine1309 benzeynep Alttan muayene daha önce pcos için olmuştum korkulacak bir durum yoktu benim açımdan ama alttan muayene neden etsin ki kese içinmi
blnmyld benzeynep hiç korkucağın gibi bişey değil karından görmezse haftaya git daha iyi alttan muayenedense çünkü daha küçükmüş senin
feyzaciim emine1309 evet ıhlamur kuşburnu güvenli canım 1-2 fincan iç muhakkak ben normal çay içmiyorum artık only ıhlamur 😂😂😂
blnmyld benzeynep benimde 5 haftalıktı işte karından göremiyorum dedi alttan muayene etti doktora göre çok değişiyor iyisine denk gelmek lazım özel hastane mi
benzeynep blnmyld evet özel hastane ben normalde alttan muayene olabiliyorum da şimdi hamilelik olunca bir korkuyorum dün bir video izledim bir tane kızın kuzeni altan muayene olduktan sonra bebek düşmüş falan ondan çok korktum
feyzaciim beraydogru kız o kadar mı kötü allaah ben de midem buşanmıyor diye pimpirikleniyordum susup şükredeyim 🥶
blnmyld benzeynep yok düşme muhabbeti ondan olmaz bebek sağlıksız ise düşer zaten inan bana ben bilemeden bir ton iftar misafiri ağırladım tabureye in çık in çık o kadar zıpladım ettim bişey olmadı 😂
luviluvi Selmaselim bende 5 ve 6. Haftalarda vajinal ultrason yaptım 6 haftalıkken kalp atışını duydum. Zararlı olsa kadın doğumcular yapmaz öyle düşün
luviluvi Benimde 4-5 haftalıkta daha kötüydüm şimdi 6+6 halsizlik ve uyku var.şimdiden çabuk yorulmaya başlıyorum. Yemek yemek çok zor geliyor birde 2,5 lt su içmekten WC den çıkamıyorum bu nasıl iş
emine1309 luviluvi o uyku benimde var ya evet yorulmaya erken başladım bende tahmini 6+2 yim şuan dokdot net birşey söylemedi beta değerine göre baktım
luviluvi emine1309 dr henüz gitmedin mi ultrason ölçümünde de kaç haftalık olduğu çıkıyor, senin son regline göre uyumlu zaman mı değil mi kontrol ediyorlar
feyzaciim luviluvi bu ölçümler bebişe göre mi yoksa keseye göre mi canım benim kesem haftamla uyumlu ama bebeğim nokta gibiydii hahahahaahha babam gözlüksüz göremedi hahshs😂😂😂😂🫣🫣
emine1309 luviluvi doktora gittim tabiki doktor şu kadarlık demedi ki 4-5 haftalık hamilesin geç döllenme olmuş dedi