beraydogru blnmyld 6+3 mide bulantıları eşliğinde sürekli uyuma eşlik ediyor olduğum yerde devriliyorum neredeyse bir de göğüslerim felfelaket 🥲 5+4 te kese gördük yarın kalp atışı için gideceğiz inşallah
3bebekliannee ikibebekim erkek olabilir ☺️ benimde kızımda hiçbir belirtim olmamıştı oğlumda mide bulantısı kusma olunca dedim bu farklı erkek olacak sanırım öyle de oldu 🥰
feyzaciim kızlarr ben de 6+1de ilk kontrole gittim. 16.5mm kese ve ys göründü bebek de minnacık bir nokta gibi görünüyor 😂 bebek çok küçük dedi bayramdan sonra 8. haftada çağırdı. kalp atışı va duyulur inşallah da rahat bir nefes alırız. mide bulantım yok benim de rahat geçiriyorum sanıyorken grip başladı bende. onla uğraşıyorum şu an boğaz ağrısı burun akıntısı. bu arada gerçekten benim de memelerim kopmak üzere aşırı bir ağrı, yanlışlıkla elim değse içim gidiyor fena durumdalar 😂😂
emine1309 feyzaciim pekiii aynı olmamız bende gribim şuan boğaz ağrım var korkuyorum benimde tahmini 6+2 şuan ben gittiğimde kese 13.88 mm çıktı 5+5 felandı sanırım. Göğüs hassasiyetim benimde var aşırı çok değil ama elleyince acıyor.
blnmyld feyzaciim şu sıralar hamile olup grip olanlar çok arttı tanıdıklarım da hep grip valla korkuma evden çıkmıyorum bol bol c vitamini ye canımm
yarenkal blnmyld karından bakmıştı ama vajinal ultrasonla bakalım diye ek bir teklifte bulunmadı kan tahlili bakalım dedi 3.600ü görünce haftaya gelirsen net görünür dedi
blnmyld yarenkal iyi o zaman benimki göremiyorum diye beni korkuttu vajinal yaptı muayeneyi karından göremediği için sözde ama yalan tabiki haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi ama doktorumu ve hastanemi değiştirdim
tugbakaia Merhaba, ben de 6+5 teyim 🙏🏻 6+3 teyken vajinal muayenede kalp atışını duyduk ama biraz ritmi düzensiz dedi gelişim kontrolü için arife gününde tekrar çağırdı. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda ?
emine1309 benimde tahmini şuan 6+2 yim kasıklarım ağrıyor özellikle sol taraf, göğüs hassasiyetim var midem bulanıyor bugun başladı oda, 5 haftalıkken beta değerim 10028,27ydi keseyi gördük kalp atışı için haftaya gidicez.
feyzaciim emine1309 hahahahhahahahaah ayy bir de aynı gün doğurduk mu tamamdır 😂😂 portakala döndüm valla portakal yemekten inşallah geçecek
blnmyld ikibebekim bende yemeklerden tiksinmeye başladım iştahsızlık çok var ya insan korkuyor ya bebeği besleyemiyorsam diye 🥹
emine1309 blnmyld ben tavuktan tiksindim adını duyunca bile midem bulanıyor, sordum doktora henüz senden beslenmiyor demişti
emine1309 feyzaciim hahah inşallah o günlere gelebilsek ben daha kalp atışını duyamadım kasıklarım acıyor ara ara :) Bende kivi yiyorum onda c vitamini daha çokmuş onu al istersen
feyzaciim emine1309 benim bağışıklığım zaten çok düşüktür normalde şimdi tamamen iflas etti. kivi çok severim ama bu kış o kadar çok yedim ki bıktım artık. ıhlamur portakal limondan devam. benim de kasık ağrım oluyor hatta adet sancısı gibi saplandıkça hala stres oluyorum 😦