zeynepp_0 8 aydır bebek düşünüyoruz, hem ben hem eşim gerekli kontrolleri yaptırdık ve bir sorunun olmadığını, sağlıklı olduğumuzu ve düşünebileceğimizi söyledi doktor ama hala olmadı, 7-8 ay normal mi sizce? Ya da yapmam gereken bir şey var mı?
emosduygos zeynepp_0 sizin amh degerinizz ultrason bulgularnz normal eşinizinde sperm testi güzel geldiyse eğer ki 1 seneyi doldurduktan sonra hala olmadıysa rahim filmi cektirmeniz gerekebilir
alpek zeynepp_0 bizim de öyle canım 8 aydır olmuyor. bir sene dolmasını bekliyoruz işte Rabbim mucizesini nasip eder inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla
beraydogru zeynepp_0 Tek olması gereken dinginlik ve sakinlik 11 ay denedik doktora gitmeye karar verdik hiç bir tetkik yapılmadı sadece folik asite başlattı ve ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim Rabbim size de nasip etsin her şeyin vakti var stres en büyük düşman 🥰
zeynepp_0 emosduygos yani iki kere kan testi verdim biri detaylı, ufak vitamin eksikliklerinden başka çok bir şey çıkmadı. Takviye olarak elenatal 1’i vermişti. Multivitaminmiş sanırım, içinde folik asitte var gebe kalana kadar kullan dedi ama belli süre kullandıktan sonra bırakmıştım.
melyyssa zeynepp_0 bizim 9 ay sonra oldu akışına bırakın çok düşünmeyin. Ben birde folik asit kullanmıştım.
zeynepp_0 melyyssa Bana da ayrı şekilde vermedi, Elenatal 1’i vermişti içinde folik asit de var, gebe kalana kadar kullan dedi. Multivitaminmiş. Bir süre kullandım ama şuan kullanmıyorum, tekrar başlayayım o zaman.
emosduygos zeynepp_0 zeynepp_0 ultrasonda bakılmadimi peki eğer baklmadysa onuda gösterin muhakkak oda önemli
melyyssa zeynepp_0 ben doktor önerisiyle kullanmamıştım ama internetten araştırmıştım sizi yanıltmak istemem. Solgar markasının folik asitini kullandım bi süre bıraktım. Sonra internette venatura markasının inositol ve folik asit takviyesini gördüm yorumlarda çoğu kişi kullandım hamile kaldım diyordu. Onu alıp yarı paketi kullandım sonra dedim ki aman biraz akışa bırak. Sonra süpriz yumurtam geliverdi😂
Cansin_01 Olur canım olur Allah verir inşallah bende bekliyorum Mayıs’ta 2 yıl olacak bana.. bizimde hiç bir sorunumuz yok ama nasip olmadı ilk 9.ayimda tuttu ama kimyasal oldu. Bide Kasım ayında oldu o da kimyasal oldu sağlıkla nasip etsin rabbim acele etme ben o kimyasaldan sonra sabırlı olmayı öğrendim sanırım biraz. Üzülüyorum ama elden bişey gelmiyorki sakin kalmak gerek stres yapmamak gerek
merve588 zeynepp_0 ben ilk oglumda 7 ve 8 ay arasinda hamile kaldim simdikinede 1 sene sonunda hamile kaldim ayni hersey gayet iyiydi doktor stres yapma oluruna birak dedi belirli günleri söyledi iliskiye girme konusunda tam 1 sene doldu hamile olduğumu öğrendim stres yapmayın akışına birakinn 2 günde bir iliskiye girin
zeynepp_0 merve588 Doktorla her görüştüğümde bana da aynı şeyleri söylüyor. 1 sene olmadan olmuyor diyemezsin ve daha zamanın var, vücudun ancak kendini toparlayıp ancak alışıyor dedi. Bekliyoruz bakalım, hayırlısı.
zeynepp_0 mervekalkann teşekkür ederim, deniyorum evet testler, çubuklar, uygulamalar😂hayırlısı, bekliyoruz bakalım.
mervekalkann zeynepp_0 Çok klişe gelebilir ama gerçekten hamile kaldığım ay işime odaklanmıştım düşünmemiştim hiç tutar mı tutmaz mı diye varsa reglim geçer boşuna strese girmeme gerek yok demiştim sadece ovülasyon günüme dikkat ederek planlamıştım eşimle o ay 4 gün geçti ve öğrendim 🥲 güzel haberler verirsiniz inşallah. 🙏
zeynepp_0 mervekalkann bende bu şekilde bir tutum sergilemeye çalışıyorum zaten çoğu zaman hem iş he evi düşünmekten zaman kalmıyor düşünmeye ama eşim bana göre daha çok düşünüyor. Otomatikmen bana da yansıyor. İş yerim çok stresli olmamasına rağmen acaba çalışmamam mı gerekiyor diye de düşünmüyor değilim. Artık bekliyoruz. Doktor kontrolleri yaptırdıktan sonra ‘herhangi bir sorun yok bundan sonrası nasip demişti. Gerçekten de Allah’ın zamanlaması mükemmeldir. Hayırlısı diyoruz her zaman.