sevimlipandahii ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim. Dile kolay mucizem bana 9 yıl sonra geldi❤️ klomen tedavisi sonra iki aşılama sonra 3 kez tüp bebek denedik hemde Türkiye’nin en iyilerinden bahçeci tüp Bebek merkezinde… Üstelik ne eşimde ne bende hiçbir sorun da yoktu. Yumurt kalitesi mükemmel sperm sayısi harika ama hep negatif hep negatif. Hele bu süre zarfında Saracoğlu mu dersiniz Maranki mi o kadar alternatif tedavilerde denedim kocakarı hurafeleri de ama yine olmadı. Bunu size çok kişi söylüyordur eminim ama aklınızdan bebek düşüncesini çıkarın. Ben o dönem kendime hobiler edindim. Spora başladım dil kursuna gittim, halk eğitimin tezhip kursuna falan. Ve hiç ummadığım ay hamileydim çünkü artık çocuk olmayacak diye kabullenip akışa bırakmıştım. Şimdi size bebeğimi sallarken yazıyorum. İnşallah bu mübarek günlerde rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ne zor bir imtihan ben bilirim. Memlekete gitmek istemezdim, hamile görmek istemezdim hatta insann bile görmek istemezdim çünkü ilk sorduklari şey çocuktu. Hepsi geride kaldı vakti zamanı geldiğinde rabbim ol dedi ve oldu❤️ inşallah sizin içinde en hayırlı zamanda ol desin rabbim🤲🏻🌸