anneyim01 _khaleesi_ Test yap canm Böyle bilirsizlik zor Strese daha da giryorsun yap at Sevincine ortak olalım .
_khaleesi_ anneyim01 Gebelik olmasa bile, olabilme ihtimali hoşuma gidiyor🤣 Şimdi yapıp negatif görürsem üzülürüm🥹 Eşim işten gelirken test alsında yapayım artık bencede yeter, haklısınız😔
Kelebekkkk34 umutetm vakti gelmedi demekki Rabbim tez vakitte bütün isteyenlere nasip etsin kolaylıkla inşallah 🥲💖
Kelebekkkk34 Cimcime30 öyle düşünme canım hiç olmazsa tüp bebek denersin aşılamayla bidaha vakit kaybetme bence
sevimlipandahii 1Ali yorumun beni çok etkiledi canım yaa🥺🥺 çok çok teşekkür ederim iyiki varsn 🥺inşallah bu durum biraz yoruyor ama gecicek inşallah rabbim biliyorum en hayırlı zamanda nasip edicek💗
1Ali sevimlipandahii kocaman sarılıyorum sana🫂Rabbim en doğru zamanda nasip edecek inşallah içini karartma hiç🤍
sevimlipandahii Aaayseeert kilom falan yok adetlerim falanda düzenli ama olmuyor bu olmayis beni çok etkiliyor hani 3 yıldır hiç mi bir gebelik elde edilmez düşük vs de olmadı İnşallah canım hep dua ediyorum hayırlısını nasip et bakalım ne zaman 🥲 Senin bebeğin kaç haftalık oldu 🧿
Aaayseeert sevimlipandahii 15. Hafta içindeyim canım . Valla seni çok iyi anlıyorum ama işte diyecek bi şey yok . Tedaviye başlasanız aşılama falan düşünüyor musunuz
sevimlipandahii ikiprensesannesi___ elimden geldiğince uzlmemeye çalışıcam sabah eşime anlatıyorum anlatıyorum Sonra dedim ki neden bahsediyorsun diyor ki sen kendin konuşup durdun ben bahsetmiyorum bile vallahi çok takıyorum yaa benim bu stresi azaltmam şart 🙁🥺
ikiprensesannesi___ sevimlipandahii kıyamam güzelim benim biraz kafandan at kendine oyalanacak bi’şey bulsan inşallah Rabbim nâsip edecek emin ol 🤲
sevimlipandahii kelebek_2 Ayy Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah Umudum var ama her adetimin ilk günü çöküş yaşıyorum ama pes etmek yok yarın konrtole gidiyorum 🥺💗
sevimlipandahii Kelebekkkk34 Evet ya umudumu yitirmemek için çok çabalıyorum benim kafamı bi güzel dağıtmam gerek 🫠💕
Kelebekkkk34 sevimlipandahii yumurtan büyüyo dert etme ilk denemen daha vücudun hazırlanmış oldu 2. 3. Denemede tutma ihtimali daha yüksek
sevimlipandahii birumut_ bu gidişle hastalık çıkarıcam zaten Bi süre kendime inzivaya cekilmem lazım sanki kendimi dinlemem gerekiyor gibi🙁sen kaç senedir deniyorsun olmuyor
birumut_ sevimlipandahii aşko benim tam 1 sene oldu 2 kimyasalım var :( bu ay artık saldım salmak zorunda kaldım yoksa psikolojim iyice gidiyordu çevreme sataşıyordım
sevimlipandahii prensannesi__58 Adetlerim düzenli sivilce çıkmaz ama bu ay sivilceler çıktı yüzümde tüylenme de var ama aşırı değil işte normal ilerliyor
prensannesi__58 sevimlipandahii bı macun var aslında çok ıyı dıyorlar teyzemın gelını de o macun vesılesı ıle hamıle kaldı kadınlık hormonunu düzene sokuyormuş clıfe dıye belkı duymustursn
sevimlipandahii melegim91 İnşallah kuzum çok zorlu bi yoldan geçiyor gibiyim bazen sabredemeyip isyan ediyormuş hissine kapılıyorum Allah’ım sen bağışla elimde olmadan bu duyguyu kapıldım deyip toparlanıyorum şimdi daha iyiyim ilk gün çöküş oldu biraz 🫠🥲💕
melegim91 sevimlipandahii Çok haklısın minnoşum ama Allah verdiğinde en hayırlısını ve en güzelini verecektir sen sabret yeter ki ben ebegümeci ve süt buhuru duymuştum bir sayfada ama ebe gümecimiydi emin değilim onu bi araştırsana bitkiler de şifadır alllahın doğal nimetlerinden faydalanmak lazım onu düzenli yap rahim temizleme işlemi gibi sonrada adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki denesen
sevimlipandahii aselinannesi38_ Bu ay bi karar verdim tlfnuma falan çok bakmicam çünkü düşünüyorum da intrnette falan çok araştırma yapıyorum olumsuz tek bi şeyde hemen pes ediyorum Dua et güzelim ❤️🩹💕🫂
aselinannesi38_ sevimlipandahii hep ediyorum kuzum edeceğim de rabbim seni mucizelerle mujdelendirsun inşallah ❤️❤️❤️