Srp53 kartanesi___ öyle tabii ama o da kültüre göre şekilleniyor işte. Farklı şehirden olmak önemli değil de yakın kültür olması önemli yoksa hep bi çatışma hali. Herkes kedini öğrendiğini uygulamaya çalışınca sarpa sarıyor.
dgngr kartanesi___ hahah köylü olmanın avantajlarını çok sevdim. Meğer kimsesiz gibiymişiz biz. Ama köylü deyince insan hakaret gibi algılıyo😅
kartanesi___ aysgl330633 Ben nedense Ankara’yı çok merak ediyorum gezmek için tavsiye eder misin aşko
orhismommmmmm kartanesi___ aşırı derecede bişey yok bacı şu müzeler güzel Anıtkabir. Fln piknik yerleri güzel
aysgl330633 kartanesi___ Evet tabi biz fırsat buldukça geziyoruz artık uzak ilçelerini de geziyoruz zaten merkezi yeri bir günde gezilebilir
seher_3590 kartanesi___ Eşim Muş lu ben izmirliyim😃 ben okumaya cankiriya geldim eşimde burda çalışıyordu öyle tanıştık evlendik Çankırıda yaşıyoruz hala🥰
kartanesi___ seher_3590 Kız burada muşlu da çokmuş benim koca da aslen muşlu ama hiç görmemiş gitmemiş😂
seher_3590 kartanesi___ aaaa gercekten mi canim valla benimki de son 20 senedir Muş ta yaşamıyor unutmuş oraları 😊
orhismommmmmm kartanesi___ aramızda 20 dk var en azından onun eşi uzakta olsaydı farklı yerler görurduk😅
aysgl330633 kartanesi___ rica ederim canım zaten en çok Anıtkabir’e gidiliyor genelde sonra İş bankası (fotoğraf çektirmek güzel ) ulus çarşısı , hayvanat bahçesi , hamamönü , camiler… vs dediğim gibi bir günde gezilebilir
1Ali Ben aslen Sinopluyum Bodrum’da yaşıyordum Eşim Çankırılı Kocaeli’nde yaşıyordu finalde ben kocaeli’ne geldim 😂
1Ali kartanesi___ başka bir yerde yaşıyor olup kocaeli’ne taşınsaydım çok üzülmezdim ama bodrumu bırakıp gelmek 🤧