aysgl330633 nurellanurrrr bende de aynı his var bizde 6 yıldır evliyiz ve bunu bende yaşıyorum yeşillik yok deniz yok araba gürültüsü ve apartmanlar sadece
nurellanurrrr aysgl330633 siz nerelisiniz,ben Etimesgut da yaşıyorum,sanırım 30 yıl da geçse sevemeyeceğim burayı 😅
beautiful_ kartanesi___ malesef kuzum ailemi 3 senedir görmemek daha kötü inşaAllah gelir annem doğuma
beautiful_ kartanesi___ gidemedim bazı sebeplerden eşim subaylığa gitti sonra başka şeyler derken 3 sene oldu
Srp53 kartanesi___ ben rizeliyim eşim ankaralı kültür çatışmasının dibini yaşıyoruz bazen 😂eşimle çok değil ama yetiştirilme tarzımız çok çok farklı.
aysgl330633 kartanesi___ Herkes bunu söyler Klasik memur şehri seviyorum burayı ama memleketim gibi değil deniz yok yeşillik yok yazın hep mesire alanlarında ya da kamptayız
kartanesi___ aysgl330633 Ben nedense Ankara’yı çok merak ediyorum gezmek için tavsiye eder misin aşko
saziment kartanesi___ ankaralıyım eşimde nevşehirli ( babası) ama her yerde maraşlıyım der annesi maraşlı olduğu için
Fatmaa_mehmett Teyze çocuklarıyız görücü usulü oldu evliliğimiz birecikliyiz .eşim birecigin köyünde doğdu ama Gaziantep’te büyüdü.bende doğma büyüme gazinatepteyim .