Zehrailly sumeyra13 İyi de 37 hafta daha çok erken zaten 40 tan sonra anca bunu demeye başlamanız lazım zaten ortalama doğum 40. Haftada gerçekleşiyor. Evet beklemek çok zor biliyorum ama içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi dışarda geliştiğinin iki katı gelişiyor çünkü (istisnalar hariç) Daha zamanınız var 😄
kyaas sumeyra13 henüz erken değilmi zaten bende 37+3teyim sezeryan olacağım 2hafta var doğumuma daha, ikinci sezeryan 39+2gibi alacak
asporca sumeyra13 39+4 de doğum yapmıştım merak etme zamanı gelince çivi caksan durmaz birazcık daha sabır 🤗
nuriyegcl sumeyra13 evet ya bi yandan bende olsun hemen istiyorum doğum korkusu var sonlara yaklaştıkça daha da artıyor olsa da evlere gitsek 😂😂
Fatmanur_0416 sumeyra13 valla benim kızım babasının kopyası olmuş 🫠 bence de aşırı bir rahatlık var hayır yani çık ne gerek var yerin dar zaten gel güzel yatağın dururken yani ne diyim 🤣
sumeyra13 Fatmanur_0416 dimi yaa Benimkide öyle babasının sesini duyunca, babası karnıma dokununca coşuyor bi haller oluyor anlayamadım 😂
Fatmanur_0416 sumeyra13 ay evet benim de öyle şimdiden böyleyse doğduktan sonra düşünemiyorum 🤣 ultrasonda da gördük ağzı burnu aynı babası tabi bazıları diyor değişiyor son güne bakalım sen taşı ağrısını sızıdını çek babacı olsun ne diyim 🤣 bende de babası elini karnıma koyup kızım diyor kendini onun elinin altında topluyo içerde bi coşuyo
Havin49_ sumeyra13 37 hafta ile 40 hafta arası doğum aralığıdır herkes aynı doğuracak diye bişey yok ilk oğlumu 39+5 te ikizlerimi 31 haftalık doğurdum
asenazeynep sumeyra13 37+6 olduk bizde ilk gebeliğim, pazartesi çatı muayenesi var vallahi ne kadar içerde kalsa o kadar kârdır diyorum ben, her hamilelik, her bebiş farklıdır çiçeğim. Kızçen de zamanını bekliyordur öyle düşün🥰
Fatmanur_0416 sumeyra13 evet evet görmeden bu aşk 🤣 gördükten sonra sanırım artık umurlarında olmayız 😁 aslında benim hoşuma gitmiyor da değil 🤣