biryazgecesiii maşallah sağlıcakla büyütün bebeğinizi💖 4 cm açıklık olunca sancı olsada olmasada enfeksion riskinden dolayı yatış yapıyorlar bir kaç pozisyon yaptırdıktan sonra kendi sancınız başlıyor bende öyle oldu ilk hamileliğimde 36 haftalıkken kasılmalar la gittim 3 cm açıklık var dedi yatış veriyordu ben erken die imza verip çıktım 1 hafta sonra 37 haftalıkken kendi sancılarmla hastaneye gittim 6 cm olmuştu yatış yapıldı 2. hamileliğimde de 39 haftalıkken kontrole gittim 2 gün öncesinde regl ağrıları tarzında kasılmalarım vardı açıklık kontrolü yapıldığında 4 cm dediler doktorum sancım yok eve git bekle dedi ebeler aradı nereye gidiyorsun gel doğum başlamış dedi eşyalarımı alıp gidene kadar 6 cm olmuştu ama sancım yoktu yani Ağrı eşiğimden dolayı ben hissetmiyordum. yarım saatten fazla secde pozisyonunda durdurdular sonra birden kalktım ve kendi sancılarım başladı süreç hızlı ilerledi çok mükemmel bir doğum olmuştu şimdi evlatlarım 7 ve 5 yaşında 3. Bebişim için tekrar buralara geldim. 7 cm ye kadar nasıl müsade ettiler çok garip hangi şehirdesiniz acaba🤔