ahaha1212 bende çevre baskısı yüzünden 1,5 yasında bez takması icin zorladım aslında o yaşta istemiyordu bırakmak istiyordu kuru kalkıyordu ama tak daha kücük dediler cahildim onlara uydum 2 yasındaydı geçen send mart ayından beri deniyordum tam 1 sene oldu her ay denedim ama olmadı en sonunda hamileliğimi öğrendim ilk 3 ayım kusarak geçince tekrar denemedim tiksindim bu ay bi deniyim artık dedim bezini alırken tekme atmıştı bana yeter be dediö nereye kadar bez takabilirsn ki artık bırakıyoruz yok bez falan dedim ilk gün kabullenmekte zorlandı ağladı hatta altına kaçırdı yaptıktan sonra söyledi falan 2. gün hiç kaçırmadı akşam yatmadan önce bi kaçırdı ama bugun maşallah hiç yapmadı altına yapmadan önce söyledi kendi kendine soyundu tuvaletine oturdu falan ben bugun mutfak dolaplarını silerken içeride lazımlığını koymuştum çişini hiç söylemeden gitmiş yapmış silmiş kalkmış (tam silemese de) hemen alkışladım onu heyecanlandırdım falan ödül verdim allaha sükür su an iyi ama gece hala takıyorum evim ters dubleks tuvaletr in çk yapıcak mecalim yok lazımlığı boşaltacak aşağıda yer yok bide gece nasıl tepki verir bilemiyorum gündüzü tam kavramasını bekliyorum