Charlotte Alt kasık bölgem yürüdükçe çok ağrıyor batma yapıyor. İdrar yolları enfeksiyonu bu şekilde belirti verir mi???
zgeKonaolueker Charlotte açıkcası arada sol alt bölgemde bi sancı Giriyo ve gidiyo birde idrar rengi ve yeşil akıntı başka bir belirti yok bende
Mervesonert Merhaba bende idraryolu enfeksiyon ile mücadele ediyorum bende de çok bakteri çıktı kizilcik suyu çok iyi geliyormus birde bana 3 gün antibiyotik iğne 3 gün vajina fitil verdi ınsallah atlatırız bol su içmeye calisyorim ama zor durum birde grip oldum sorma
zgeKonaolueker Mervesonert geçmiş olsun canım internette karnabahar sarımsak bunların iyi geldiği yazıyor
Pcdshn Evett amaç mesaneyi temizlemek, bol bol sıvı alımı, limon sıkıp içebilirsiniz, geçmiş olsun, çoğu hamile geçiriyor malesef, ne kadar da dikkat etsek 🙄 sizinki gibi belirtisiz olanlar da var, ben şiddetli ağrılı geçirdim, çok fenaydı 🤦🏻
Sevda6767 Kızlar ya ben de çok çok fenayım 🙁 şiddetli ağrım var iki gündür haft sonu araya girdi. Çok ağrıyor afedersiniz yanıyor hatta kanamalı 🙁 🙁 doktora gidecem p.tesi ama bebeğe zararı nedir bu enfeksiyonun. Hayatımda olmadı ya
zgeKonaolueker Sevda6767 Hemen doktoruna git canım kanamalı olması farklı olabilir doktorun daha iyi bilir
RazvzanurunAnnesi zgeKonaolueker valla canim aybi seyleri bende yasadim düsuk tehdidi kanama enfeksiyon idrarda yuksek miktarda protein vardi su icmek ve bide her wc ye gttimde sıcak su ile temizledim ic camasiri gunde en az 3 kez degistim cok sukir dahada olmadi
Sevda6767 zgeKonaolueker benim doktor randevum perşembe günü öncesinde yokmuş 🙁 inşallah önemli bir şey değildir diye dua ediyorum
Edirefp zgeKonaolueker belirtileriniz nelerdi? Bende şüpheleniyorum tahlil yaptırıcam mesela yanma akıntı renginde değişiklik gibi şikayetleriniz olmuşmuydu?
zgeKonaolueker Edirefp aslında ben bir şikayetle gitmedim sağlık ocağı kaydına gittiğimde onlar yaptı test ama idrar rengi çok koyu bazen yeşile dönen bir renkte hatta sancım felan hiç olmadı arada vajinamda acı hissediyorum çok nadir o kadar en büyük belirtim idrar rengi ve yeşilimsi akıntı