Noyimommy senaakck sabah 6.30 da suyum geldi 21.32 de doğum yaptım ama sancılarım ve açıklığım öğlene doğru oldu
marlam senaakck saat 1:30 da doğumhaneye girdim sancı verdiler 18:47 de sezeryanla oğlum dünyaya geldi 🥺
kubraaaatt ahyayuni siz gebeliğiniz boyunca aktif miydiniz? Pilates spor vs. yaptınız mı çok merak ettim. Ben 2.5 aylıkken başladım inşallah kolay bir doğumum olur diye dua ediyorum🥹
nazarsalcan İlk doğumum ölü dogumdu suni sanciyla 16/17 saat arası sürdü 2. Doğumum 6 buçuk 7 saat 3. Hamileliğim bakalım bu kaç saat sürecek
sibely12 senaakck normal doğum diye girdim suni sancı çektim sabah 9 dan öğlen 15.30 a kadar sancı çektim açılma 5 cm den yukarı çıkmadı 2 cm ken suyumu patlattılar 15.30 dan sonra acil sezeryana alındım az daha dursaymışım oğlumu kaybedecekmişim susuz kaldığı için oksijen gitmedi doğduğunda oğlumun sol yüzü mosmordu 1 ay sonra düzeldi şükür şimdi 2 yaşında hiçbi sorunuda kalmadı o yüzden şimdide 19 haftalık hamileyim riske atmadan hemen sezeryan olacağım
thegirlinahood sibely12 2 cm de suyu patlatmak ne demek 🥲size yapılan uygulama cok erken olmus 🤕 ben 5 cm aciklikla hastaneye yatış yaptım saatlerce sancıları cektim cok yavaş ilerliyor diye 7-8 cm civari suyumu patlattılar süreç hızlansın diye.
fgormez senaakck 10 saatte 10 cm e ulaşmıştım makastan acil sezaryene alındım,ilk doğum uzun sürer derler bence herkes için geçerli değil su gibi doğurun inşallah
mrvshnsrcgl Hastaneden kendi isteğimle ayrılıp 37 .haftamda 2 3 cm acıklık 2 dk bir sancı ile 8 gün geçirdim Gece 4 de yatıs yaptık öğlen 2 ye doğru doğum gerçekleşti
poyraz0742 elinaz1 anlamıyorum neden zorla doğurtmaya çalışırlar ki olmuyorsa olmuyordur yani devlet hastanesinde doğuracağım tek kötü yanı bu malesef
2baby1mama poyraz0742 2gün sancı çektim diyebilirim. Örneğin bugün 14:30 da yatışım yapıldı 4cm açıklıkla o gün tüm gün çektim +suni sancı denilen lanet şeyi de taktılar onayım dahi olmadan. O günü öyle berbat geçirdim ertesi gün yine tüm gün çektim akşam 19:36da oğlumu aldım kucağıma ama bu benim için çok acı bir deneyim oldu. Şimdi 2.ye hamileyim tek korkum açılmamın yine uzun sürmesi
aysebeyza1 senaakck pazar günü öğlen nişanım geldi ilk sancım başladığımda saat 19 gibi hastaneye gittik 2 cm açılma var dediler gönderdiler hurma squat merdiven inip çıkma ılık duş vs derken gece 3 gibi sancım şiddetlendi hastaneye gittik 3 cm daha dediler ama sancım nst de de çıkınca göndermediler nst ye bağlı şekilde yatarak sancı çektim çok kötüydü benim için o süreç pazartesi sabah 11:47 de doğdu kızım zor ilerledi 🥲🥲 Sadece doğum sonrası hiç bişey kalmıyor o yönden çok rahat ve güzel şu an ikinci bebeğime hamileyim eylülde doğumum olacak yine normal doğum istiyorum 😄
zuloss senaakck cuma yattım suniyle bekledik pazar günü bebeğimi sezeryanla aldılar 😀 iki doğumu da yaşamış olduk 😂
cokkasmabeabi senaakck suni sancı, rahim açıcı, ağrı kesici derken total’de 5 saat. Bunlar olmasaydı 24u bulurduk herhalde
Ass234 17:00da hastaneye yattım 22:21 de doğurdum🌸 Nişanım sabah çok erken saatlerde geldi akşam 5 e kadar evde oyalandım duş aldım yemek yedim vs