Gulhacolak Elemon 40+4 gece birazcık sancim oldu şimdi gidip baktrcam lütfen bana da dua edin de kızlar artık doguruym eşim askerdeydi izin aldı geldi 5gun sonra izini bitiyor ama bizim kız iyice nazlandi 😔
Yaprakkm Elemon aynıyız benimde gelmiyor ☺️ Artık perşembe son geldi geldi gelmedi doğumu başlatcaz dedi doktor sizde durumlar ne
Dryatpzglu Elemon 40 ı doldurduk bugün doktorun verdiği gündü ama belirti yok hiç🤷♀️ Salıya kadar doğmazsa suni sancı 🙈
Elemon SevgibiR suni falan yapılacak mı canım 😊 benim eğer gelmezse pazar yatışım yapılıp suni alacağım.
SevgibiR Elemon gelmezse cuma giderim aldiririm artık bunu suni mi yapacak napcaklarsa yapsınlar 41+4 oluyo cumaya
minonunannesi Benimde 40+0 kızlar. Ve hiç bir belirti yok🤷🏻♀️ Sezeryen olmaktan çok korkuyorum. Bebişlerinizin kilosu nasıl 3.500 dü bizimki iri bebek diyip duruyor doktor🤦🏻♀️ Normal olmaması için bahane mi bilmiyorum
SevgibiR minonunannesi bnm 3700 ama iri demedi Dr hala normal istiyo bahane yapıyo senin Dr özelse ozeller hep sezeryan istiyo ztn
Elemon minonunannesi canım normal sezeryan hangisiyse hayırlısı olsun . Ben normal çok istiyorum ama allah hakkımızdan hayırlısını nasip etsin
Yaprakkm minonunannesi bende normal olmayı istiyorum ama kilosu 4 e dayandı doktorda perşembe günü yapıcak doğumu 4 ün altında olursa normal alcam diyo 4 ü geçerse sezeryan yapcak ama inşallah normal olur 🙏🏻
Elemon SevgibiR benim 9 ay 13 gün maşallah allah bize bağışlasın sağ Salim gelsin yavrularımız öyle heyecanlı bir bekleyişki
SevgibiR Elemon o ne kiz kaç hafta yapıyor o 42 mi oluyo gelsin gelsin diyom bı ağrı geliyo bazen çok korkuyorum eşim dra gidelim diyorsanız dur dur şiddetli olcakmis diyom sonra geçiriyor 😰😰
Elemon Gulhacolak askerden gelmeyi bilirim canım abim de aynı senin gibiydi yengem için geldi ama izni uzatmak zorunda kalmıştı . İnşallah hayırlısıyla gelir bebeğin kucağına alırsın eşinle mutlu bir şekilde dualarım hepimizle
Elemon SevgibiR hayır canım işte 40+3 oluyor . 😊 valla bende ağrı geliyor korkuyorum sonra hevesleniyorum doğum diye sonra geçiyor aynıyız senle galiba :)
SevgibiR Elemon uff boş boş ağrı cekiyom millet ağrı geldi 10 saatte 5 saatte doğdu dio ben üç gündür ağrı cekiyom
minonunannesi Yaprakkm bugün kontrolümde 4080 çıktı Perşembe günü sabah yatışım verilrcek önce suni sancı denicez. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi