elifayaz112_ eminaas ben önceden çok sabırlıydım çocuklarım yılsa da döksede hiç kızmam diyordum ama şuan insanın sabrıyla oynuyorlar dayanamayıp illa ki kızıyorum daha iki gün önce dolabı hep temizleyip topladım cadı kızım Gine akşam hepsini döktü 😂
Gokturkmom_ marlam Beni yormadan uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım🤭İnşallah sallamayı bıraktığım günler de gelir🥲
beautiful_ eminaas telefona girmesine asla izin vermem dedim ama 4,5 yaşındaki çocuk alıyor valla bana ağzımı açık bıraktıyor artık evdekilere beyefendi hanımefendi faslına geçti 😅
Gokturkmom_ eminaas şuan bile içine sığar oğlum 20 kiloya kadar taşıyor odadan odaya çok rahat taşınıyor.Dönmeye başlayınca içinde uyutup yatağına alıyordum tam bi rahatlık💜
beautiful_ eminaas çok zor bir süreç ama kesinlikle kimse büyük konuşmasın telefon falan kesinlikle görüp alıyorlar
elifayaz112_ eminaas hem de nasıl üstelik ben bunu kızım için tuttuğum deftere yazmışım büyük kızım okuyup diyo hani kızmıyıcaktın 😂🥰🤭
eminaas Gokturkmom_ ya ben bunu gördüm güvenemedim siz memnunsanız alırım oğlum hamak tarzını seviyor
melegim91 Gokturkmom_ Geliyor canım bende şöyle yanıma yatırıp kendiliğinden uyuduğu günleri görecekmiyim diyordum.Gördüm çok şükür o zamanlarda geliyor🫠
marlam Gokturkmom_ ayakta sallamayı bilmem ama emzirerek uyutuyorum hshsh şaka bir yana inşallah kendi kendine uyuduğu günlerde gelir
eminaas beautiful_ ben belli zamana kadar ekransız olacağını inanalardanim yani ne kadar tutacan ki 2 yaşa kadar bence sonrası çevre etkeni ortaya giriyor
happyomer eminaas Ne münasebet canım o bizim hayatımıza uyum sağlayacak derken mamasını yedirip pijamalarını uyku tulumunu giydirip saat 9:30’dan sonra kahve içmeye çıkıyorduk ayağımda sallamam deyip ben de salladım hala sallıyorum
saziment eminaas cinsiyet konusunda çok net bir isteğim vardı şuan tek duam sağlıklı olsun yeter diyorum kız erkek farı etmez diyorum
tugbaustuntas eminaas annem diye asla demem demiştim doğduktan sonra kucağıma koydular doğumhanede annem diye bağırdığımı hatırlıyorum ayakta sallamam demiştim sallıyorum 😂
sym_yc eminaas çocuklar yolda (ikiz) onlar gelince bakalım neler yapıcam 🥹😂😂😂 çok korkuyorum kendimden