eminaas Ben bu sürekli çocuğuna kurban olurum diyenleri anlamazdım ama şuan dilimde düşmüyor ,bide annem diye demem dedim tabiki bişeyi yapmadım ama asla ayagimda salllamam dedim sallamadım bakalım ne kadar dayanacam 😂
Hgknf-223 eminaas kucağında hoplaya zıplaya uyutan tanıdıklarım vardı ben böylr yapmicam dedim bebem gazlı olunca hoplaya zıplaya kucakta uyuttum ayakta sallayarakta uyumuyor şu tavana asılan hamaklardan aldım aşağı yukarı sallanandan bakalım onda uyicakmı 🥲çünkü delirmeme ramak kaldı dostlar
Havin49_ eminaas hiç yapmam dediğim sırf yemek yesin diye telefon vermek şuan yaptığım sırf yesin diye telefon vermek😆
yeliz1923 eminaas Ben 2. Oğluna emzik vermiycem dedim vermedim ama geceleri anamı ağlattı alıştırmaya kalktım almadı 🤣🤣
Gokturkmom_ eminaas Asla ayağımda sallamam dedim baya da direndim ama şuan bunu yazarken bile ayağımda sallıyorum😂😂
eminaas Hgknf-223 benim de ablam ayağında sallıyordu saatlerce o kadar gözüm korkmuş ki hala yapmıyorum
eminaas Gokturkmom_ 4 ay 11 günlük ayakta sallama dışında uyusun diye saatlerce kucakta dolaşma yaptım 😂
Gokturkmom_ eminaas Aaa o aylarda ben hiç sallamıyordum yatırınca uyuyordu🥹7-8.ayda başladıkk şuan 15 aylık oldu hala devam🥲