Hanim123 3oglanannnesi Dediğiniz Gibi Olur İnşallah.Sizinde Hamileliğin Başından Sonuna Kadar Olmuştu Hep Magnesie Calsin Kullanmıştınız Heralde.
Hanim123 nazlisenabuyurman Merhaba Kaçıncı Haftada Başladı Acaba Sizde? Tam Kaç Haftalık Oldunuz?Bana Da Doğal Yollar Yaramadı İlaç Kullanıyorum.Doğumdan Sonra Geçer Mi Acaba?
nazlisenabuyurman Hanim123 25 haftalılığım şu an onuncu hafta gibi başladı ilk çocuğum da da kabızlık vardı tabii ki doğurunca geçiyor😊
Novamom_ ilkiminannesi gaz için ben Simgast çiğneme tableti kullanıyorum kabızlık için de sürekli kabız yapmicak şeylere devam kayısılı activia iyi geliyor bana birde kivi tüketiyorum sürekli oda iyi geliyor
tugba0305 havvaa41 bebek için sorun olur mu acaba sürecim sıkıntılı bir bakayım içeriğine denerim teşekkür ederim
Aydan95 saziment gercekten mi? Ben rusyada yasiyorum. Burda herkes biliyor doktorlarda mutlka ilac yazmaz kivi onerirler. Hepte ise yarar deneyin 1-2 kivi sabahlari, hemde c vitamini acisindan cokkkk faydali bebege kilo aldiryor
fatma_muharremoglu ilkiminannesi kullandığımız demir ilaçları kaynaklı kabızlık oluyor. Bir doktor demir takviyesini c vitamini ile alırsanız kabızlığı önler demiş arkadaşıma ve öyle de olmuş. Doktorunuza danışın isterseniz, bende demiri c vitamini ile kullanacağım.
hulyalarda ilkiminannesi bende de aynı sıkıntı var. Ben organik süt içince özellikle çiftlik sütü olursa hemen tuvalete çıkıyorum. Ondan dolayı günlük 400 500 ml aralıkşı olarak bitirmeye çalışıyorum ki midem bozulsun 😆
Hanim123 ilkiminannesi Tam Kaç Haftalık Hamilesiniz?Bende Hamileliğin İlk Aylarından Beri Kabızlık Var Artık 35 Haftalık Oldu Devam Ediyor.İlaç Kullanıyorum.
oozgeefe1211 ilkiminannesi ne dedılerse demedım benimde çocukluktan gelme kabızlım sorunum vardı doğumum sezeryan oldu ama 40 mı çıkana kadar sdece 3 defa yapabıldım lavabo ihtiyaçımı o da lavma sayesınde asla tuvalete çıkamıyordum şuan bıle var yanı
tahamommy ilkiminannesi alışmanı tavsiye ederim ben bazen sütlü kahve ile yapıp meyve ile süslüyorum yoksa yavan yenmiyor zaten, doğumdan sonra da hem süt hemde kabızlık için birebir yine yulaf